dijous, 18 de novembre de 2010

"Hem de créixer com a grup i millorar"


Silvia, sempre atenta a tallar el joc enemic (Foto: Jordi Romagosa).


Hem entrevistat a Silvia Barcelo, que als seus 21 anys, és la central titular del Sènior Femení del CE Sabadell FC. Contundent defensa sobre la gespa, però de noblesa amb les rivals, també és la segona capitana del conjunt, i juntament amb Esther Rodríguez, 'Kosy', entrenadora del Prebenjamí B del nostre club.

Creus que heu sigut inferiors jugant contra els equip punters que ens hem trobat fins avui, o que se'ls hi ha plantat cara dignament?

Doncs crec que als equips forts els hi hem plantat cara i hem posat esforç i ganes, encara que els resultats no ens acompanyessin a vegades, però estic satisfeta perquè en alguns s'ha jugat molt bé, i als equips que estaven per sota com el cas de aquest cap de setmana ens hi hem confiat i encara que havíem començat guanyant 0-2 el partit s'ha torçat, s'ha posat bastant dur i així s'ha vist el resultat final.

Consideres que ets una central dura i contundent com diuen o hi ha més pà que formatge?

Bé, encara em queda molt per aprendre, però si, considero que soc contundent, perquè encara que no tingui massa tècnica, per ganes i esforç no serà.

Quin objectiu teniu com a equip per aquesta temporada?

Com a equip, doncs crec que principalment hem de créixer com a grup i millorar, perquè està clar que sempre hi han coses a millorar. Mantindre'ns a la categoria i si treballem amb ganes i esforç, podríem estar entre els equips de dalt jugant-nos el pujar de categoria.

El teu objectiu personal per aquesta temporada, quin és?

Doncs seguir aprenent, millorar, en definitiva créixer com a jugadora individualment.

I ja per últim, consideres que el futbol femení a la ciutat de Sabadell té futur?

Si el futbol femení estigués millor vist i tingués les mateixes oportunitats que el masculí, estaria ben vist a Sabadell i a qualsevol lloc, encara que no es aixi. El CE Sabadell crec que és el club on més categories femenines hi ha, i bé, poc a poc va creixent el futbol femení, però esperem que algun dia també estigui reconegut professionalment.