diumenge, 28 de novembre del 2010

15a Jornada: Ontinyent C.F.-C.E. Sabadell


Desplaçament complicat el que afrontarà el Sabadell a la 15a Jornada del campionat de Lliga a Segona Divisió B. El Clariano d'Ontinyent és una de les places més complicades del grup tercer i ho demostra el fet que encara cap equip ha aconseguit véncer en aquest camp. Això sumat a que els arlequinats fa dos mesos que no guanyen a domicili, concretament des del 26 de setembre quant es va guanyar per 0-1 a l'Alicante en la Ciutat Esportiva de Villafranqueza.

A més, Lluís Carreras acumula baixes important per confeccionar l'onze titular. El tècnic de Sant Pol de Mar no podrà comptar amb Bermudo i Agustín que compliran un partit de sanció per acumulació de targetes, ni amb Manga, Joaquin, Eneko i Cuenca que continuen lesionats. Aquest últim no s'ha recuperat del cop que va rebre contra el Sant Andreu. D'aquesta manera, l'onze titular que saltarà a la gespa del Clariano podria ser el següent: De Navas, Chapi Arnau, Lao, Azparren, Alex Ruiz, Ciércoles, Puigdollers, Fito, Raúl Rodríguez, Marc Fernández e Hiroshi. D'aquesta manera, el jove lateral esquerre Àlex Ruiz debutaria aquesta temporada en partit de Lliga. Sense descartar la possible entrada a l'onze de Robles per fer encara més fort el mig del camp. Pel que fa a l'Ontinyent, el seu entrenador Toni Aparicio no podrà alinear a César Soriano, expulsat en el partit davant l'Hospitalet a la Feixa Llarga.

El Sabadell intentarà sumar la segona victòria consecutiva i el quart partit sense perdre. Sumar els tres punts faria que els arlequinats es col·loquessin en zona de PlayOff donat que hi ha un enfrontament directe entre Badalona i Teruel. L'Ontinyent, per la seva banda, voldrà seguir invicte al seu estadi i recuperar-se de la dura derrota del passat diumenge davant l'Hospi per 3-2 quant tenien una avantatge de 0-2. El partit donarà inici a les 17h. i serà arbitrat per l'aragonés Herrero Arenas.

Talismà Herrero Arenas

09-10: Sabadell 0-0 Logroñés
09-10: Mallorca B 1-1 Sabadell
08-09: Sabadell 1-0 Eivissa
05-06: Sabadell 1-1 Vilajoiosa
04-05: Sabadell 1-0 Novelda
03-04: Sabadell 0-0 Lleida

L'àrbitre aragonés ha xiulat en sis ocasinos al C.E. Sabadell i en cap d'elles ha sortit derrotat el conjunt arlequinat. Dos victòries arlequinades, les dues com a locals, i quatre empats. L'aspecte negatiu pel partit d'aquesta tarda és que amb Herrero Arenas d'àrbitre no hi ha hagut cap victòria visitant. Per aquest aspecte, que es trenqui la ratxa.