diumenge, 30 de maig del 2010

Campions!

Foto de familia dels campions

A Primera! Com ha costat, però finalment el Sabadell B és el nou campió del Grup 8 de la Segona Territorial. Més de cent arlequinats s'han desplaçat a El Prat per veure com el filial sabadellenc es proclamava campió i podia cantar l'aliron. Però s'ha hagut de suar de valent. Primer perquè les primeres ocasions dels arlequinats no ha volgut entrar la pilota i després per la sobremotivació dels locals. La primera meitat, Chica gairebé al límit del descans podria haver avançat als arlequinats i donar tranquil·litat a l'equip i a l'afició, però la seva definició davant de la sortida del porter ha picat al pal. El rebot ha estat massa fort i no l'ha pogut engaltar David Moreno. Un resultat d'empat a zero a la primera meitat que semblava poc bagatge pel partit que estava fent el Sabadell. També s'ha de dir que el Prat ha tingut la seva ocasió, de fet l'única del partit, amb un remat dins l'àrea petita que ha sortit un pèl desviada de la porteria d'Albert.

La segona meitat més del mateix. Amb un canvi substancial, aquest cop els jugadors sabadellencs no han fallat de cara a porteria. En una doble ocasió, primer rebutjada pel porter, Chica l'ha rematat al fons de la xarxa fent el 0-1 i posant un peu a Primera Territorial. Aquest gol s'ha celebrat com si de l'ascens es tractés i ha fet que els jugadors juguessin més tranquils i amb més espais per sentenciar el partit. Els dos peus a Primera l'ha posat Fito, jugador molt valuós per l'equip en tots els partits que ha jugat quant no anava convocat amb el Segona B, després de lluitar i robar una pilota al defensa central i definir per sota del porter. D'aquí al final ha estat una festa, ja que estava més aprop el tercer gol visitant que el gol que retallés distàncies pel Prat. Només l'expulsió d'Igor ha pogut crear algun petit patiment, però Albert ha viscut força tranquil els darrers minuts. A l'última jugada de l'encontre, Jordi Prats amb un cop de cap al pal hagués pogut posar la cirerera a un gran partit i una magnífica temporada. Amb el xiulet final de l'àrbitre, l'esclat d'alegria de jugadors, tècnics i aficionats ha estat màxim. Des d' @rlekinats.com volem felicitar a tota la plantilla del Sabadell Amateur per aquest èxit. Felicitats!

C.E. Sabadell B: Albert, Patón (Valdivia), Christian Castet, Parra, Jordi Hernández, Marcos (Joaquin), Igor, Nelson (Aliou), Fito, David Moreno (Jordi Prats) i Chica (Paquito)

Gols: 0-1, Chica; 0-2, Fito