dilluns, 3 de maig del 2010

Jaume s'acomiada amb una victòria

Jaume, que va jugar el seu últim partit com a @rlekinat, va disposar d'aquesta ocasió per marcar.


Sabadell 1-0 Alacant

Sabadell: Ginard, Chapi Arnau, David Bermudo, Jaume (min. 83 Àlex Ruiz), Agustín, Robles, Blas, Puigdollers (min. 57 Jordi Sánchez), Fran, Castell i Eneko (min. 62 Axel).

Alacant: Alberto, Sipo, Iván Forte, Tomás, Oinatz, Dani García (min. 78 Pucho), Guira (min. 88 Fran), Javi Salero (min. 52 Estéfano), Gámiz, Jon Uriarte i Edgar.

Gols: 1-0 Puigdollers (min. 35)

Estadi: Nova Creu Alta (1.500 espectadors)

Era una jornada de comiats i d'alguns adéus en el darrer partit de la temporada 2009/10 a l'estadi de la Nova Creu Alta que abaixava el teló a un any poc fructífer i força decepcionant en línies generals. Però davant l'Alacant va servir per rendir homenatge a un jugador que va arribar a Sabadell fa quatre temporades amb l'equip a la Tercera Divisió i havent complert amb nota alta la seva etapa d'arlequinat. Jaume Berlanga que ja sap que no renovarà el seu contracte, es va poder acomiadar de tota l'afició que el recordarà sempre pel seu tarannà, per la seva professionalitat i per una actitud encomiable d'un jugador que s'ha deixat la pell en cada partit. També de l'ascens a Mieres o el seu golas anotat al Stadium Gal d'Irún que quedarà a la retina d'uns aficionats que desitgen al central barceloní tota la sort del món. Fins i tot en aquest últim partit hagués pogut fer un gol en la que va ser la primera acció de perill dels nostres i que no va arribar fins al minut 32 en un còrner que Jaume acabaria rematant alt. Abans, als 14 minuts qui va tenir la primera gran oportunitat, i pràcticament única en tot el partit, van ser els de Vicente Borge amb un xut de David Gámiz que Agustín sota pals va poder treure no sense patiments. El partit era molt ensopit i les poques ocasions arribaven en compta gotes fins que al minut 35 una cavalcada d'Eneko per banda esquerra la va rematar Puigdollers de primeres en un gol calcat al que quinze dies abans, el mateix jugador de Granollers havia fet davant la Gramenet. I poc abans d'arribar al descans qui provaria fortuna seria Robles amb un duríssim xut que el porter Alberto va enviar a servei de cantonada. La segona meitat no va ser millor que la primera on fins i tot els porters van tenir menys feina. Els visitants va intentar-ho en alguna contra que Xavi Ginard sempre va estar atent a desfer i tan sols al minut 73 vam poder fer la sentencia després d'un còrner i on el porter Alberto va fer dues aturades de molt mèrit. Primer en un remat de cap de Blas i posteriorment en un xut d'Agustín des de dins l'àrea petita que va tornar a desviar fins que el refús final cauria a les botes d'un Fran que xutaria molt alt. Però novament qui es va endur la major ovació de la tarda seria un Jaume Berlanga que seria substituït als 83 minuts i que va rebre un fort aplaudiment de tot l'estadi arlequinat i que ell va agrair amb un gest d'afecte. Fins al final els dos equips van deixar passar els minuts fins que l'àrbitre va decretar el punt i final a la lliga pel que fa als partits a la Nova Creu Alta.