diumenge, 16 de maig del 2010

A un pas de la promoció!

Chica transformant el penal que significava l'empat a 1

Begues 2-3 C.E. Sabadell B

En cas de victòria d'aquí a set dies a la Ciutat Esportiva Olimpia, el C.E. Sabadell B s'assegurarà la segona posició i d'aquesta manera jugaria, com a mínim, la promoció d'ascens a Primera Territorial. Aquesta opció és dóna després de l'important victòria aquest matí a Begues. I això que el partit s'ha complicat des d'un bon inici. Els arlequinats han sortit una mica despistats i el Begues, sense fer cap cosa de l'altre món, s'ha avançat amb un xut creuat dins l'àrea que Albert no ha pogut aturar. El porter sabadellenc si que ha aturat la següent ocasió local que d'haver transformat hagués posat les coses molt més complicades del que estaven. Un u contra u del davanter del Begues l'ha desviat Albert a córner. Poc després ha arribat la jugada de l'empat arlequinat. Passada en profunditat a Fito que regateja al porter i es trevat provocant la pena màxima. Chica l'ha tranformat magistralment. El gol ha donat moral als sabadellencs que uns minuts després ha culminat la remontada amb una gran centrada per banda dreta que Fito ha convertit en l'1-2. Amb aquest resultat i sense cap ocasió més s'ha arribat a la mitja part.

La segona meitat ha estat més moguda que a la primera. El gol de Chica en un llançament de falta fent el tercer gol feia preveure un final de partit força còmode. Més tranquils haguessin estat els jugadors i l'afició desplaçada a Begues si Aliou, Igor o Jordi Hernández haguessin tingut més sort en les seves respectives ocasions. El partit estava totalment controlat, però una pèrdua de pilota al mig del camp l'han aprofitat els local per reduir distàncies. La posterior expulsió de Usero a falta de deu minuts pel final ha posat més emoció al partit. També s'ha de dir que el Sabadell s'ha defensat molt correctament i els locals no han tingut cap ocasió clara per empatar el partit. L'alegria dels jugadors i els seguidors ha estat màxima quant l'àrbitre ha xiulat l'acabament del partit. El proper encontre davant l'Esparreguera pot servir per sentenciar la promoció i continuar lluitant per l'ascens directe.

C.E. Sabadell B: Albert, Patón, Parra (Usero), Christian Castet, Jordi Hernández, Marcos, Igor, Nelson (Aliouo), Fito, David Moreno i Chica (Jose)

Gols: 1-0; 1-1 Chica (p); 1-2 Fito; 1-3 Chica i 2-3