dijous, 20 de maig del 2010

Pagès es queda i Jesús Milan se'n va

Pagès seguirà un any més com arlequinat


S'acceleren les negociacions en quant a altes, baixes i renovacions. Si ahir coneixiem el primer fitxatge oficial per la temporada 2010-2011 en el nom de Joaquin Rodríguez, avui la noticia és la renvació de Pep Pagès i la baixa de Jesús Milan. Pel que fa al defensa, se li va oferir un any més de contracte i el barceloní finalment l'ha acceptat. D'aquesta manera, Pagès complirà la seva cinquena temporada al club i juntament amb David De Navas seran els únics supervivents de l'any de Tercera, si s'acava confirmant la baixa de Roberto Morales.

Pel que fa al tema de baixes, un altre que podem afegir a la llista ja coneguda des de fa uns dies de Pelegrí, Blas, Fran Arévalo, Castell i companyia, és l'egarenc Jesús Milan. El jove extrem dret ha debutat aquesta temporada a Segona B amb l'arribada de David Pirri a la banqueta i, fins i tot, va marcar el gol que va donar els tres punts al Rico Pérez d'Alacant, però la secretaria tècnica no compte amb ell per la temporada que ve.

Continuant parlant de joves, Jordi Sánchez passarà a tenir fitxa de l'Amateur, tot i que seguirà entrenant amb el primer equip. En canvi, Fito farà el camí a la inversa. El de la Verneda, que en aquests moments està disputant els darrers partits amb el filial en busca de l'ascens, s'ha guanyat tenir fitxa de la primera plantilla.