dilluns, 10 de maig del 2010

Patir per continuar assetjant al líder

Chica ha estat l'autor de dos gols


C.E. Sabadell B 3-1 Molins de Rei

Nova victòria del Sabadell B, tot i que més patida del que d'un principi es podia pensar. Segona remontada consecutiva del filial arlequinat que permet mantenir les distàncies amb els perseguidors Fontsanta-Fatjó i Ciudad Cooperativa per la segona posició. El Sant Andreu de la Barca no ha fallat i manté dos punts d'aventatge amb els arlequinats. El partit no ha començat tal i com estava previst, ja que a una ocasió errada de David Moreno ha arribat una contra visitant que ha significat el 0-1. Eficàcia al màxim durant el partit, ja que aquest ha estat l'únic xut entre els tres pals de la porteria defensada per Albert. Les ocasions arlequinada eren constants, però una vegada per falta de punteria, d'altres per precipitació i d'altres per aturades de mèrit del poter del Molins han fet que al descans s'arribés amb victòria parcial dels visitants Fins i tot, l'àrbitre no ha xiulat un claríssim penal sobre Nelson.

A la segona meitat, la tònica del partit ha estat la mateixa. El Molins de Rei deixant el domini de la pilota al Sabadell i esperant alguna contra similar a la del gol. Tot feia indicar que el gol de l'empat era qüestió de temps, però aquest anava passant i la por de deixar-nos els punts com a locals, anava creixent. I més quant en una doble ocasió sabadellenca, la defensa ha rebutjat la pilota de la linia de gol en dues ocasions. Poc més tard, Chica ha rebut una passada en profunditat i aprofitant la sortida del porter l'ha colocat a la base del pal llarg i ha fet l'empat a un. Ara que s'havia obert la llauna, la remuntada era molt factible. I Chica, un altre cop, no ha tardat en fer-la efectiva. Jugada semblant a la de l'empat i xut ajustat al pal que el porter, tot i tocar-la lleugerament, no ha pogut desviar. Els tres no han perilla en els últims minuts, però per si de cas, Parra amb un gran cop de cap ha certificat una victòria molt patida, amb el tercer gol.

C.E. Sabadell B: Albert, Patón (Valdivia), Christian Castet, Parra, Jordi Hernández, Igor, Marcos (Aliou), Nelson (Jordi Prats), Fito, Chica (Jose) i David Moreno (Paquito)

Gols: 0-1; 1-1 Chica; 2-1 Chica i 3-1 Parra