dilluns, 24 de maig del 2010

A tres punts de Primera!

Fins a sis vegades s'ha repetit aquesta imatge

C.E. Sabadell B 6-1 Esparreguera

Diumenge rodó per el Sabadell B. No només va certificar la segona posició que dóna accés a jugar la promoció d'ascens, sinó que a més, va golejar a l'Esparreguera i va veure com el Capellades li donava un cop de mà amb un empat a dos contra el Sant Andreu de la Barca, que feia que els arlequinats es coloquessin líders a una jornada pel final del campionat.

Molt aviat se li posava el partit de cara als sabadellencs, ja que als cinc minuts l'Esparreguera es quedava amb deu homes per expulsió del seu davanter centre que li donava un cop de colze a un jugador arlequinat. Per si això no fos poc, un parell de minuts després el primer gol del Sabadell. Fito amb un gran xut des de fora de l'àrea avançava als homes entrenats ahir per Aleix Giol. Dos cops massa durs per un Esparreguera que es jugava la permanència. David Moreno, amb un gol d'oportunisme va fer el segon i més tard, Fito un altre cop, amb un altre xut llunyà, deixava el partit vist per sentència. La segona meitat ha començat moguda amb un gol dels visitants que retallaven distàncies, però aviat Chica ha tornat a marcar pels sabadellencs i deixar les coses clares. El mateix Chica seria expulsat minuts més tard deixant els dos equips amb deu homes sobre la gespa. Físicament millors els arlequinats, les ocasions s'anaven succeint i un altre cop David Moreno, aquesta vegada amb una preciosa xilena, i Jose feien el definitiu 6-1 que assegurava la promoció. Una vegada acabat el partit, jugadors, tècnics i aficionats esperaven noticies des de Capellades on jugava el Sant Andreu. Finalment, l'empat a 2 deixa a Sabadell B i Sant Andreu empatats a punts, però amb el goal average a favor dels arlequinats, que d'aquesta manera depenen d'ells mateixos per aconseguir l'ascens a Primera Territorial.

Un ascens que es podria certificar diumenge que ve, a les 12h., al camp de l'Unificació Prat, equip que no es juga res. Una victòria serviria per pujar de categoria. Amb un empat o una derrota s'hauria d'estar pendent del que fes el Sant Andreu de la Barca que jugarà a casa contra el Sant Feliu. En tots els casos, i com a mal menor, la promoció ja és una realitat. Ara més que mai, l'afició ha de recolzar a aquest gran equip per deixar d'una vegada la Segona Territorial.

C.E. Sabadell: Albert (Sergi), Patón, Parra, Christian Castet, Jordi Hernández (Jordi Prats), Igor (Paquito), Marcos (Joaquin), Nelson, Fito, Chica i David Moreno (Jose)

Gols: 1-0 Fito; 2-0 David Moreno; 3-0 Fito; 3-1; 4-1 Chica; 5-1 David Moreno i 6-1 Jose