dissabte, 22 de maig del 2010

Toni Lao, el segon a caure

Lao a la Nova Creu Alta en partit de la 35a jornada


Continuen els moviments a la Nova Creu Alta. Fa un parell de dies es feia oficial el fitxatge del davanter centre, procedent del San Roque, Joaquin Rodríguez. Avui es pot anunciar el nom del segon fitxatge del Centre d'Esports Sabadell 2010-2011: Toni Lao. Un fitxatge que es portava rumorejant des de fa molts dies, però que s'ha acabat confirmant aquesta setmana una vegada que el jugador s'ha desvinculat de l'Unió Esportiva Atlètica Gramenet.

Toni Lao, jugador sobradament conegut al futbol català, té 26 anys i juga de lateral dret. Jugador que es va formar a la Ferran Martorell d'on va passar al RCD Espanyol en edat juvenil i on va estar durant sis temporades fins acabar jugant al filial espanyolista. D'aquí va passar al Gramenet, el seu darrer club, on ha estat dues temporades jugant a un bon nivell. Destaca per la seva polivalència i per la seva regularitat. Una regularitat que l'ha portat a jugar tots els partits d'aquesta temporada a excepció del que va enfrontar la Grama amb el Barcelona Atlètic per acumulació de targetes.

Un fitxatge que ve per reforçar el lateral dret una vegada que es va confirmar la baixa de Jaume Berlanga, jugador que alternava la banda dreta amb la posició de central. Així doncs, Toni Lao i Chapi Arnau, dos jugadors d'un perfil molt semblant, lluitaran per la titularitat. Des d' @rlekinats.com desitgem molta sort al segon fitxatge arlequinat.