dimecres, 19 de gener del 2011

Un mal partit condemna al Sabadell a Zaragoza

Torres ha evitat una derrota major a Zaragoza


Real Zaragoza 'B' 2-0 C.E. Sabadell

Zaragoza 'B': Alcolea, Delamo, Arnau, Ramiro, Prada, Úbeda, Creus, Marcelo, Matas (Álex, min. 61), Kevin (Edu, min. 80) i Barba (Ismael, min. 68).

Sabadell: Oriol Torres, Chapi Arnau, Pagès (Fito, min. 60), Azparren, Àlex Ruiz, Ciércoles, Juvenal, Pinilla, Raúl Rodríguez, Aitor Ramírez (Mario Quereda, min. 50) i Joaquin (Jonathan, min. 32)

Gols: 1-0 Kevin (min. 8); 2-0 Matas (min. 18);

Estadi: Ciutat Esportiva (100 espectadors)

Fi a l'aventura del Sabadell a la Copa Federació. El somni de rememorar l'èxit del 2000 ha quedat en res després d'una mala tarda de l'equip a la Ciutat Esportiva del Real Zaragoza. Tot i el resultat favorable que portaven els arlequinats de l'anada, el filial aragonés ha estat molt superior als sabadellencs i han aconseguit remuntar el 3-1 advers. La història es torna a repetir i el Sabadell torna a caure a vuitens de final davant el Zaragoza B tal i com va passar a la temporada 00-01.

De fet, el Sabadell podia haver caigut derrotat per una diferència més àmplia sinó hagués estat pel bon partit d'Oriol Torres i les ocasions perdonades pel conjunt local. Molt fort va començar el Zaragoza i a abans d'arribar-se al minut deu de partit, Kevin ja havia fet l'1-0 al marcador. Pocs minuts després, un gol de Matas feia efectiva la remuntada. El Sabadell necessitava marcar un gol per accedir a quarts, però eren els locals qui buscaven ampliar el marcador. Primer Kevin i després Marcelo amb un cop de cap van topar amb un sensacional Oriol Torres. Tot i el mal resultat, el pitjor de la tarda va venir en forma de lesió de Joaquin. Una sobrecàrrega va deixar K.O. l'andalús per la resta del partit i s'haurà de veure la seva evolució.

El segon temps va començar amb una ocasió de Mikel Azparren en rematar de cap, però Alcolea va evitar el primer gol arlequinat de la tarda. Els locals no van sortir a conservar el marcador sinó que continuaven buscant la porteria d'Oriol. De nou Kevin va tenir una clara ocasió en un u contra u que el porter sabadellenc podria rebutjar. Ni els canvis ofensius de Carreras van poder solucionar el partit i tant sols Mario Quereda provaria de nou a Alcolea. El Zaragoza tindria una nova ocasió per sentenciar el partit a un quart d'hora del final, però Álex enviaria per fora del travesser, en una jugada amb previ clar penal en contra del Sabadell. Els arlequinats veurien com li anulaven un gol a Fito per clar de fora de joc després d'una bona ocasió del juvenil Jonathan. Amb el Sabadell bolcat en busca del gol que el classifiqués, Álex enviaria una pilota el pal perdonant de nou el tercer gol aragonés. Sense temps per més va acabar el partit i les esperances del Sabadell de fer un gran paper en la Copa Federació. Ara tocarà centra-se en la Lliga i en el partit d'aquest diumenge a Bintaufa davant l'Sporting Mahonés.