dimecres, 5 de gener del 2011

Tornada a la competició

El Femení no juga des del derbi amb La Planada (Foto: Pedro Salado)


Després d'uns dies de vacances i recent estrenat el nou any, tots els equips del Centre d'Esports Sabadell han tornat a la rutina dels entrenaments i aquest cap de setmana reprendran les corresponents competicions de Lliga. En aquest article repassarem els compromisos dels principals equips de l'entitat. Una jornada que té molt a veure amb la ciutat de Lleida, ja que tant el Primer Equip, el Juvenil A i el Femení jugaran davant equips lleidatans.

Com molt bé sabreu, el Primer Equip del Sabadell estrenarà la segona volta al Camp d'Esports de Lleida el proper diumenge a partir de les 17h. en un partit que serà retransmés per Televisió de Catalunya. En el partit de la primera volta el resultat va ser d'empat a zero, tot i que Juvenal va disposar d'un penal que es va estavellar al pal de la porteria defensada per Eduardo. Serà el primer partit de l'any de tots dos equips després que avancessin el seu partit de la dinovena jornada abans de les festes de Nadal.

El segon equip de l'entitat, el Sabadell Amateur, viurà un altre derbi vallesà. En aquesta ocasió, el rival serà l'U.E. Castellar. Els homes d'Aleix Giol voldran començar millor l'any del que van acabar després de dues derrotes consecutives i de caure en posicions de Tercera Catalana. Serà el penúltim partit de la primera volta i darrer a la Ciutat Esportiva d'Olimpia. El Castellar no ho posarà fàcil, ja que sembla que ha agafat la bona ratxa després d'un inici de campionat força dolent on va arribar a estar cuer de Primera Territorial. Com sempre a Olimpia, a partir de les 12h de diumenge.

Ja en el Futbol Base, el Juvenil A tindrà un desplaçament d'allò més complicat a la Terra Ferma. El partit davant el Bordeta de Lleida, actual líder del grup tercer de la Preferent Juvenil, es preveu molt difícil de solventar positivament. També s'haurà d'estar pendent de l'actuació arbitral, molt sovint partidista per aquelles terres. No es descartable la sorpresa, ja que els nois de Juan Carlos Rodríguez ja van vèncer al potent Mollerussa a domicili fa un parell de jornades. El partit donarà inici el dissabte a les 16.15h.

Qui també tindrà un rival lleidatà serà el Femení A. L'AEM serà el rival de les noies d'Oriol Alzuria en el partit que donarà inici a les 20h. del dissabte a la Ciutat Esportiva d'Olimpia. Tant sabadellenques com lleidatanes no juguen des del passat 11 de desembre. El Sabadell va descansar per calendari a la jornada 14 i l'AEM va ajornar el seu partit. Així doncs, el Sabadell voldrà ressarcir-se del darrer encontre en el qual van perdre el derbi amb La Planada per 2-1.