A pesar del bon partit, es va rebre una dura derrota (Foto: Pedro Salado)

C.E. Sabadell 0-5 AEM Lleida

CE Sabadell: Segura, Yaiza, Peke, Silvia, Romero, Gisela, Kosy, Carla López, Tania, Arantxa i Judith. També han jugat: Anna Muñoz, Lídia Rúbio, Lídia Bellón, Cèlia Olmo i Sara Retamero

Gols: Mitja part: 0-1. Final 0-5

Estadi: Olímpia (125 espectadors)

El primer quart d'hora del partit va ser extremadament igualat, i a pesar de que les lleidatanes posaven una mica més de joc sobre la gespa, la defensa arlequinada, es defensava perfectament sortint en contraatacs molt ben treballats. Les visitants no varen xutar fins al minut 17 a porta, amb una bona aturada de Laura, que també va ser providencial en dues ocasions, en els següents deu minuts de partit. Però no va poder fer res al minut 30, quan les de l'AEM van fer una bona centrada des de l'esquerra de l'atac, que van rematar a boca de canó per fer el 0-1. El CE Sabadell, va seguir amb molta actitud, i Silvia va rebre una groga per frenar contundentment una rival, i al cap de cinc minuts, en el 38, Arantxa va trencar el fora de joc, es va escapar amb la pilota, va rematar, desviant la portera i en segona opció, sense angle, va xutar una mica desviat en el que podria haver sigut l'empat. En el minut 41, hi va haver un fet que va marcar la resta del partit. En un 1X1 aturat perfectament per Laura, aquesta es va lesionar, encara que va mantenir-se sobre el camp.

A la segona part, amb Laura Segura visiblement coixa, les de vermell buscaven l'àrea sabadellenca amb ansietat. Fins i tot varen fallar un gol a porteria buida per les presses i Cèlia en un contraatac va xutar desviat una bona opció. Al minut 13, arribava la sentència. 0-2 en una pilota robada a tres quarts de camp, on Laura no va poder arribar en el xut creuat. El CE Sabadell dominava, però l'AEM en els contracops ens va matar. Al minut 24, ens varen guanyar l'esquena i va caure el 0-3. Quatre minuts desprès, el 0-4, i Laura no va poder continuar ja. Kosy, jugadora de camp, va agafar els guants i es va posar sota pals, davant un equip que tenia ganes de més gols. A partir d'aquell moment, tot va ser intentar sobreviure. Es van fer bastants canvis i l'equip va endurir el joc. Fins i tot una jugadora tant tècnica com Gisela es va guanyar una merescuda groga per una forta entrada, i les lleidatanes van baixar el ritme. Només van marcar el cinquè al minut 43, en un contracop on Kosy no va poder fer res per evitar-lo. Les líders van demostrar la seva qualitat, però nosaltres vàrem demostrar que quan s'hi fiquen ganes, es pot plantar cara a qualsevol equip.