dissabte, 15 de gener del 2011

El Rival: C.F. Badalona

La plantilla del Badalona està realitzant una gran temporada

El primer duel del 2011 a l’estadi serà tot un partidàs davant un Badalona que, amb Manolo Márquez a la banqueta, està fent una de les seves millors temporades dels darrers anys. S’han fet molt forts a casa però també a fora són un conjunt realment complicat de batre. La parella ofensiva formada per un renascut David Prats que aporta la velocitat necessària al davant i el corpulent Marc Sellarès estant sent tot un maldecap per les defenses contràries i amb qui nosaltres haurem de vigilar molt a prop.

És un equip molt treballat sobretot en la parcel·la defensiva on són dels menys golejats del grup i on jugadors com Alejandro Vázquez o Robles estan quallant una excel·lent campanya. A tot això, el rendiment del porter David Valle està fora de tota dubte i a més s’ha especialitzat a aturar penals. El centre del camp també està sent una part important del club presidit per Fermín Casquete on Xavi Muñoz i Oumar Sidibé porten la batuta d’un equip que per bandes amb Santi Villa o Víctor són a tenir molt en compte. A més, la recuperació de Pugui, lesionat des de principi de temporada, els ha donat encara més alternatives a la zona ofensiva on van perdre-hi el passat mes de novembre al romanès Max, cedit per l’Espanyol B, per un plaç d’unes sis setmanes a causa d’una lesió al peu dret. Fora del camp del Centenari es mostren contundents al darrera i acumulant molts homes al centre del camp intenten marcar a la contra tal i com farien a Lleida, per exemple, on a més la sort els va acompanyar. Però també han caigut en desplaçaments complicats com al Narcís Sala davant el Sant Andreu per 1 a 0 o a Castalia davant el Castelló per 2 a 1. I és que per Manolo Márquez el fet de no encaixar gols amb facilitat sap que és la millor arma en aquesta categoria tan igualada com és la Segona Divisió B.

L’última visita que el Badalona va fer a la Nova Creu Alta data de la temporada anterior on llavors, en un partit força trevat, els visitants van guanyar per 0 a 1 amb gol en pròpia porteria d’Agustín i després d’un xut de Víctor Rodríguez que feia pocs instants que havia entrat al terreny de joc. Curiosament un duel que jugant a la categoria de bronze del futbol espanyol ha guanyat en tres de les cinc ocasions el Badalona i totes pel mateix resultat. De fet l’únic triomf dels nostres davant els escapulats data de la temporada 04-05 per 2 a 0 i amb gols de Juanma Cruz, que aquell dia faria tota una exhibició de joc.