dimecres, 12 de gener del 2011

Copa RFEF: C.E. Sabadell-Real Zaragoza 'B'


Canvi de xip. El Sabadell torna a la Copa Federació després de superar l'Atlètic Balears en la ronda de setzens de final. El sorteig va deparar que els arlequinats es veurien les cares amb el filial del Real Zaragoza a vuitens de final i amb el partit d'anada a la Nova Creu Alta. El partit de tornada es disputarà el proper dimecres a la ciutat esportiva del club aragonés. El d'avui donarà inici a les 18h. i serà dirigit per Pérez Bueno del col·legi català.

Pel que fa al partit d'avui, Lluís Carreras utilitzarà una majoria de jugadors del primer equip, molt d'ells amb pocs minuts a la Lliga, més Pinilla de l'Amateur i el juvenil Jonathan. El Zaragoza, amb jugadors molt joves, és actualment cinquè classificat en el grup disset de Tercera Divisió a només dos punts de les posicions d'eliminatòries d'ascens. Aquest passat cap de setmana va empatar sense gols al camp del Sariñena. En cas de que Carreras ho cregui oportú, Eneko Fernández podria jugar davant el seu ex equip. L'altre ex del Zaragoza, Marc Fernández, no ha estat convocat. A més, el partit servirà per veure la reaparició de Joaquin després de la seva operació al final del 2010.

Nou sponsor e Hiroshi amb la Sub22

Bones noticies pel que fa a l'àrea econòmica i dolentes en l'esportiva. Pel que fa al tema de diners, la directiva ha trobat la col·laboració d'una empresa egarenca, Maderas Rojas, que se sumarà d'aquesta manera a Canal Català Vallès i a Imaga com a sponsors del primer equip arlequinat. L'acord es farà públic demà dijous en una roda de premsa a l'estadi creualtenc. Les males noticies venen un cop més amb Hiroshi com a protagonista. Si a principis de temporada va ser reclamat per la seva selecció Sub19, ara ho ha estat per la Sub22 per jugar dos partits contra l'Aràbia Saudita i Bahrein. D'aquesta manera, el davanter japonés es perdrà els compromisos davant el Teruel i l'Alicante.