dilluns, 17 de gener del 2011

Amb els ploms fosos de cara porteria

Hiroshi no va poder marcar en la millor ocasió del partit.

Sabadell 0-0 Badalona

Sabadell: De Navas, Toni Lao, David Bermudo, Azparren, Agustín, Robles, Cuenca, Fito, Hiroshi (min. 72 Joaquin), Juvenal (min. 66 Eneko) i Marc.

Badalona: David Valle, Ferrón, Óscar Ramírez, Robles, Vázquez, Xavi Muñoz, Rubén Casado (min. 70 Carroza), Santi Villa, Sellarès (min. 32 Víctor), Charly Ruiz (min. 77 Marc Mas) i David Prats.

Gols: Sense gols.

Estadi: Nova Creu Alta (2.300 espectadors)

Si l’anècdota del partit van ser els talls de llum que va patir l’estadi durant la primera meitat i que va endarrerir el començament del segon temps més de mitja hora, els autèntics protagonistes de l’encontre van ser els dos Davids. De Navas sota pals de la porteria saballuda i que va fer tres intervencions de grandíssim mèrit, i Valle, que defensant la porteria escapulada va aturar-nos novament un penal, aquest cop a Hiroshi, tot imitant el que ja va fer en els minuts finals del partit de la primera volta. El duel però va ser molt intens jugat entre dos conjunts que van demostrar el perque de la seva classificació i on el marcador sense gols va ser del tot injust. La primera mitja hora va ser comandada per un Badalona que va crear fins a tres clares ocasions de gol, dues d’elles després d’un servei de cantonada que primer Azparren sobre la mateixa línia de gol i després el pal dret acabarien evitant l’ensurt per als nostres. Poc després una rematada amb el cap de Sellarès faria lluir a De Navas. Una jugada clau que finalitzaria amb una greu lesió del davanter badaloní i que amb el pòmul trencat hauria de ser substituït. La jugada següent seria també molt important ja que unes clares mans badalonines dins l’àrea visitant significarien un penal que Hiroshi no encertaria a materialitzar, gràcies a la gran intervenció d’un David Valle pletòric. A partir de llavors el domini va passar a ser dels nostres amb bon toc i arribades que no significarien tampoc un perill excessiu. La mitja part va durar 45 minuts a causa de l’apagada de la llum, fet que va fer perillar la disputa del segon temps. Finalment es va poder solventar el problema i es va poder presenciar un gran segon període, gairebé monopolitzat per un Sabadell que amb la batuta a la zona ample va tancar durant molta estona a un Badalona que només aspirava a sortir a la contra. I en una d’elles, al minut 65, arribaria una nova gran aturada de De Navas després d’un remat de Víctor que el porter madrileny enviaria a còrner. La rèplica arribaria en remats de Fito i Hiroshi amb el cap que van sortir fora per poc. També ho va intentar Isaac Cuenca que amb l’entrada de Joaquin i Eneko es situaria a la mitja punta on va crear molt de perill als defenses escapulats. El Sabadell ho continuava intentant sense sort i després d’una gran jugada de Marc per la banda que per poc no va acabar en gol, el Badalona muntaria una contra que al minut 87 finalitzaria amb un gol, legal, de David Prats, però que l’àrbitre assitent anul·laria per un presumpte fora de joc. Errada que quedaria compensada ja en temps de descompte quan el col·legiat valencià no va voler saber res en unes mans clamoroses de Vázquez dins la seva àrea i que haurien d’haver significat el segon penal de la tarda. Al final just repartiment de punts que acabaria acontentant als dos entrenadors.