dijous, 13 de gener del 2011

Remuntada i bon avantatge per la tornada

Joaquin, en planxa, ha fet el definitiu 3-1 (Foto: Pedro Salado)


C.E. Sabadell 3-1 Real Zaragoza 'B'

C.E. Sabadell: Oriol Torres, Chapi Arnau, Pagès, Azparren, Bermudo, Ciércoles, Juvenal (Fito, min.46), Pinilla (Eneko, min. 66), Raúl Rodríguez, Aitor Ramírez i Jonathan (Joaquin, min. 53)

Real Zaragoza 'B': Álex Sánchez, Delamo (Meseguer, min. 52), Oriol, Ramiro, Prada, Sergi, Edu (Arnau, min. 67), Úbeda, Matas (Ortí, min. 70), Creus i Álex

Gols: 0-1 Edu (min. 43); 1-1 Fito (min. 46); 2-1 Aitor Ramírez (min. 75) i 3-1 Joaquin (min. 77)
.
Estadi: Nova Creu Alta (400 espectadors)

Bon resultat el que ha obtingut el Centre d'Esports en el partit d'anada dels vuitens de final de la Copa Federació. Un 3-1 favorable que posa en avantatge els arlequinats de cara al partit de tornada que es disputarà el proper dimecres 19 de gener a partir de les 16h. a la Ciutat Esportiva del Real Zaragoza. Un partit, que com tots els viscuts fins ara a la competició, ha començat un pèl fred i sense gaire intensitat per part de cap equip. Qui més ha posat de la seva part en els primers quaranta-cinc minuts han estat els visitants, que ben d'hora posarien a prova Oriol Torres amb una falta al balcó de l'àrea que el porter sabadellenc encertaria a rebutjar. Cap ocasió més fins una altre falta directe, en aquest cas a favor del Sabadell, amb idèntic resultat. Àlex enviaria a còrner el xut de Juvenal quant l'afició ja cantava el primer gol del partit. Qui no perdonaria seria Edu, que després de rebre una passada llarga, ha definit molt bé amb l'exterior de la seva cama dreta davant la sortida d'Oriol. Sense temps per gaire més s'ha arribat al descans.

L'entrada de Fito Miranda per Juvenal ha revolucionat el partit i abans de complir-se el primer minut de la repressa, el de La Verneda ja havia empatat el partit aprofitant una pilota morta dins l'àrea després d'un gran control. El barceloní, a part del gol ha fet una gran segona part. Ha pressionat, ha robat pilotes, ha distribuit el joc i, a més, ha completat l'encontre amb aquest gol, el segon del seu compte particular en el que portem de temporada. El gol en contra ha afectat als aragonesos que no es tornarien a acostar amb perill a la porteria sabadellenca. L'aspecte físic també ha estat important i els joves jugadors visitants ho han acabat pagant car. Aitor Ramírez posaria en avantatge al Sabadell a falta d'un quart d'hora pel final, després d'aprofitar una bona passada en profunditat de Ciércoles i engaltant un fort xut amb la cama esquerre. Gairebé sense respirar, l'afició ha pogut cantar un altre gol. Aquest obra de Joaquin, molt celebrat per tothom després de la seva reaparició. Amb un remat de cap a centrada de Raúl ha aconseguit el seu primer gol com arlequinat en partit oficial. Encara podia haver caigut un quart gol que hagués mig sentenciat l'eliminatòria, però s'ha fallat en els darrers metres. Sigui com sigui, bon resultat per la tornada de dimecres que ve a Zaragoza.