diumenge, 23 de gener del 2011

Punt i final a deu jornades sense perdre

Sporting Maonès 1-0 Sabadell

Sporting Maonès: Eloy, David Sánchez, Camacho, Raúl Capó, Iray, Moyano, Pedro Capó, Canario, Trujillo, Carreras (min. 61 Fullana) i Marcos (min. 83 Jeroni).

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo, Toni Lao, Agustín (min. 58 Juvenal), Ciércoles, Cuenca, Robles, Hiroshi, Fito (min. 74 Raúl Rodríguez) i Marc.

Gols: 1-0 Trujillo (min. 9)

Estadi: Bintaufa (400 espectadors)

Des del passat mes d’octubre el nostre Sabadell no queia derrotat en lliga, però en el partit de Bintaufa, tot i que de manera immerescuda, no es va poder sumar res de positiu. El duel no va ser gens lluït per part de cap dels dos equips, entre d’altres coses perque la gespa no estava en les millors condicions i la igualtat va ser la nota dominant, tot i que el pes del joc el vam dur nosaltres en la majoria de temps. Ben aviat però va arribar la jugada determinant i l’encontre va acabar decidit ja al minut 9 quan una bona jugada de Marcos la finalitzaria Trujillo que va superar a De Navas amb un tir des del punt de penal i que va entrar per l’escaire esquerra de la porteria del madrileny. El gol local va esperonar als nostres, tot passant a dominar l’esfèrica en un centre del camp amb Ciércoles i Robles que donaven una bona sortida de pilota. L’Sporting va intentar-ho a la contra, ben comandades per Canario així com la parella formada per Trujillo i Marcos que en ocasions van fer anar de corcoll a la nostre defensa. El primer xut saballut i amb perill no va arribar fins al minut 28 amb un tir des de la frontal de Fito i que Eloy va aturar amb dos temps i amb moltes dificultats. El segon període va seguir la mateixa tònica amb un Sabadell en pla dominador i un Maonès que ben tancat al darrera sortia de manera molt perillosa. El domini arlequinat però era força estèril i Eloy tampoc va tenir massa feina. Centrades de Chapi que mai van trobar un rematador clar i les cavalcades d’un Isaac Cuenca que va ser dels millors de l’equip tampoc van aconseguir el destí esperat. Els illencs també haurien pogut anotar en una centrada de Trujillo que Carreras va estar a punt de marcar però que Chapi sota pals acabaria salvant. Tampoc va servir de massa l’aposta ofensiva de Lluís Carreras que va donar entrada a Juvenal en el lloc d’Agustín tot buscant major presència al centre del camp i també la de Raúl Rodríguez que va substituir a Fito. Les bandes aquest cop no van funcionar com en d’altres ocasions i la màgia del japonès Hiroshi va quedar reduïda a la lluita entre els dos centrals menorquins i que sempre el van mantenir a ratlla. En els darrers minuts els nostres haurien pogut empatar en un xut de Cuenca que va sortir fora per poc, però també els balears haurien pogut fer el segon en una contra que Fullana acabaria estavellant la pilota contra el travesser. Al final, derrota després de deu jornades en les que el Sabadell havia aconseguit grans números.