dimecres, 10 de novembre del 2010

Victòria de prestigi

Partit molt dur i amb moltes interrupcions per atendre a les jugadores (Foto: Pedro Salado)

C.E. Sabadell - CF Igualada 1-0

CE Sabadell: Segura, Silvia, Peke, Gisela, Yaiza, Mélany, Kosy, Carla López, Judith, Tania i Arantxa. També han jugat: Lídia Rúbio, Carla Ucero, Mélody, Aïna, Lídia Bellón i Sara Retamero.
.
Gol: 1-0 Arantxa (min.71)

Estadi: Olímpia (100 espectadors).

Partit de domini altern i de molta duresa el viscut aquest dissabte passat, a les 20 hores a Olímpia, on el CE Sabadell ha infringit la primera derrota a un CF Igualada que es presentava a la capital vallesana amb els seus cinc partits disputats comptats com a victòries.

El partit començava amb ocasions de les de l'Anoia, tant en un contraatac, com en dues jugades clares, al minut 23 i al 27, una des de forà l'àrea i l'altre a boca de gol, salvades per Segura. Les saballudes es va treure la son de les orelles i a la mitja hora de joc, Kosy xutava una falta que aturava la portera igualadina. El partit s'havia posat força dur, i en la següent jugada, Mélany rebia la tarja groga. Kosy va monopolitzar els xuts a porta, primer amb un xut contundent des dels 30 metres, i desprès al minut 37 amb una falta que la portera va desviar per sobre el travesser. En el córner posterior, Gisela deixava la bola franca, però Tania la llençava per sobre la porteria. Les arlequinades s'havien fet amb el joc, i Arantxa, als 42 minuts va rematar una bona jugada que va sortir ajustada al pal. El joc local, va ser aturat amb dures entrades, i a falta d'un minut per el descans, l'Igualada es quedava amb 10 per doble groga.

A la segona part, l'Igualada va començar esperant-nos per sortir a la contra, sabent-se inferiors en número sobre la gespa. Ja als 3 minuts, Segura rebia una forta patada a la mà que feia témer una lesió, però es va recuperar i a la següent jugada, Kosy va xutar, des de fora de l'àrea fent lluïr a l'arquera visitant. Als 7 minuts, un altre cop Segura, aturava un xut des de l'àrea petita, i les nostres van començar a respondre a la duresa rival amb dues entrades espectaculars, amb conseqüents targes per a Lídia Rúbio i Peke. Als 21 minuts, una jugada que podia haver sigut funesta, on 2 jugadores igualadines es van quedar soles davant Segura, va ser solucionada per la nostre portera amb molta seguretat, i cinc minuts desprès, en un contracop, Arantxa s'escapava d'entre dues defenses per afusellar a la portera de les de l'Anoia, posant el 1-0 definitiu al marcador. A partir del nostre gol, al minut 71, les aturades per faltes, lesions i cops van ser constants, amb molta duresa sobre la gespa, i amb unes jugadores arlequinades concentrades al màxim només superades al minut 42 per un xut ajustat al pal visitant. Mélody podria haver ampliat el marcador al minut 46 en un contracop, però va aturar la portera de les visitants. Al final, 1-0, i una sensació entre el públic de victòria molt merescuda i molt treballada.