dilluns, 29 de novembre del 2010

Primera remuntada i segueix la ratxa amb Herrero Arenas

Herrero Arenas en el Sabadell-Logroñés de la temporada passada

Jornada rodona pel Sabadell. L'equip arlequinat va guanyar ahir el segon partit de la temporada fora de la Nova Creu Alta, segona victòria consecutiva després del partit contra el Sant Andreu, quarta jornada sense conéixer la derrota, els sabadellencs que obren una petit escletxa amb els seus perseguidors i primer partit de la temporada amb remuntada en el marcador.

Fins a la quinzena jornada del campionat, en tots els partits amb el Sabadell com a protagonista hi havia un denominador comú: el que s'avançava en el marcador no perdia el partit. És ben cert que la Segona Divisió B és una categoria molt igualada i es decanta per petits detalls, així que el fet de marcar primer és una avantatge força gran. Fins ara, com a molt, s'havia igualat un resultat advers però mai una remuntada completa. Els gols de Hiroshi i Juvenal han fet possible contrarrestar el gol de penal de l'exarlequinat Javi Vicente. La darrera remuntada del Sabadell la trobem en la recta final de la temporada passada davant la Gramenet. Aquell dia, dos gols de Puigdollers i Agustín van remuntar el gol inicial del sabadellenc i ara jugador del Nàstic Eloi Gila.

Segueix la ratxa amb Herrero Arenas

Segurament no va ser el millor partit del col·legiat aragonés, però el que està clar que aquest àrbitre és talismà pel Sabadell. Setè partit que dirigeix al conjunt arlequinat des de la temporada 03-04 i els sabadellencs encara no coneixen la derrota. Amb la victòria d'ahir, el Sabadell suma la tercera al que s'ha de sumar els quatre empats. En definitiva, tot i que no va afavorir als arlequinats en la jugada del penal que va significar el gol de l'Ontinyent, Óscar Herrero Arenas és un bon àrbitre pels interessos del Sabadell.