dimarts, 9 de novembre del 2010

Empat amb sabor a derrota a Lliçà d'Amunt

Christian Castet va ser l'autor del momentani 0-2

Lliçà d'Amunt 2-2 C.E. Sabadell B

C.E. Sabadell B: Albert, Mamadou, Antonell, Christian Castet, Xavi Nobau, Igor (Claudio), Marcos (Miki), Toni Delgado, Nélber (Jordi Sánchez), Mario Quereda (Eric) i Pinilla

Gols: 0-1 p.p.; 0-2 Christian Castet; 1-2; 2-2.

Els partits a domicili és l'assignatura pendent del Sabadell Amateur aquesta temporada. A Olimpia, es van treient els partits endavant amb relativa facilitat, però a fora els homes d'Aleix Giol només han aconseguit una victòria -en el debut a Llinars- i un punt dissabte passat a Lliçà d'Amunt. S'ha perdut a Can Boada, Vic i Sallent, aquest últim de forma cruel en el darrer minut. Aquest dissabte semblava que la tònica cambiaria i el Sabadell sumaria tres punts a domicili, però les coses és van torçar quant el partit estava totalment a favor. Un gol en pròpia porta dels locals i un segon de Christian Castet va avançar als arlequinats amb un 0-2, però abans del descans el Lliçà ja havia empatat el partit amb un parell d'errors defensius. Masses regals en una categoria tant igualada com la Primera Territorial. La segona meitat va ser molt igualada i no és va produir cap ocasió clara per part dels dos equips. D'aquesta manera, el resultat no es mouria i el Sabadell Amateur sumaria un punt fora de les instal·lacions d'Olimpia, però que haurien d'haver estat tres.

Igualtat màxima

Com hem dit abans, la Primera Territoria és una categoria molt igualada. Res a veure amb la Segona, on sempre hi ha tres o quatre equips molt superiors a la resta. Enguany, qualsevol equip que estigui a la zona baixa li pot complicar la vida a un altre de la zona alta. El mínim error es paga car i això el Sabadell ho està pagant en aquest inici de Lliga. L'igualtat ha arribat a tal extrem que aquest passat cap de setmana es van produir vuit empats en un total de nou enfrontaments. Només el Sant Feliu de Codines va poder vèncer el seu partit, en detriment de l'altre equip de la ciutat, el Sabadell Nord. Ara mateix, el filial arlequinat es troba a la desena posició. Una posició que li donaria dret a jugar la temporada que ve a la Segona Catalana.