dissabte, 20 de novembre del 2010

El Rival: U.E. Sant Andreu

Al Sant Andreu hi juguen els exarlequinats Xavi Moro, Socias, Pelegrí i Joel

L’actual campió del grup III de Segona B visitarà la Nova Creu Alta, on una temporada més serà un dels equips a tenir en compte per acabar aconseguint una de les quatre places que donen accés a les eliminatòries per pujar. La temporada anterior, com a campions de grup, van tenir la mala sort de caure als penals davant la Ponferradina en la primera oportunitat i després de superar l’Universidad de Las Palmas no van poder fer el mateix en l’encreuament definitiu davant el Barcelona B que acabaria aconseguint l’anhelat premi.

El cop va ser molt dur, però tot i la retallada de pressupost i la marxa de peces importants, Natxo González ha tornat a formar un equip molt competitiu i amb futbolistes molt importants per a que possiblement la última campanya de Joan Gaspart, amb el que això representa, a la presidència de l’entitat acabi amb èxit. I és que la marxa de jugadors molt consolidats com ara els defenses Luso que va signar pel Girona, Rueda per l’Alcorcón o Abraham pel Barcelona B o també Manolo Lanzarote que va firmar per l’Eibar, Keko que va retirar-se o el màxim golejador, Máyor que va fitxar per la Ponferradina no van fer defallir als barcelonins que van moure’s amb rapidesa i també van incorporar homes de gran talent que van venir a complimentar als que van quedar-se, casos com el del porter Morales, el defensa Moyano, els centrecampistes Xavi Moro, Dani Martí, Héctor Bueno o els atacants Tarradellas i Miguélez que va començar la lliga d’una manera exultant i fent gol a gairebé cada partit que jugava. Així doncs, a l’estiu van arribar bons futbolistes com Dani Guillén que va fer-ho del Benidorm, Álex Cacho de l’Ontinyent o els exsaballuts Socías i Xavi Pelegrí. També al centre el camp va aterrar al Narcís Sala, Curro provinent del Zamora i al davant el conegut Joel Álvarez, Albert Manteca que va firmar del Gavà, Luis Blanco del Badalona o Roger Matamala que va arribar del Mirandés intentaran fer oblidar els més de 20 gols que Máyor va anotar la campanya anterior. Tota una plantilla renovada però sense escatimar en recursos tècnics i molt ben dotada tècnicament que ens plantejarà molts problemes al nostre estadi, sobretot si guanyen la zona ample del terreny de joc on Héctor Bueno, una temporada més, està sent un dels millors del seu equip.

La darrera visita que el Sant Andreu va fer-nos a l’estadi és de la temporada passada on llavors sota una tarda passada per aigua vam acabar guanyant per 1 a 0 amb gol de Robles. Els quatribarrats, en les seves tretze visites a l'estadi creualtenc, no ha aconseguit mai la victòria. Un fet a tenir en compte.