Estrany partit el viscut a Mollet (Foto: Jordi Romagosa)

UD Lourdes - CE Sabadell 5-3

CE Sabadell: Segura, Silvia, Lídia Rúbio, Mélody, Kosy, Carla López, Peque, Judith, Lidia Romero, Arantxa i Carla Ucero. També han jugat: Maria, Tania i Gisela.
.
Gols: 0-1 Carla Ucero (min.21); 0-2 Arantxa (min.22); 1-2; 2-2; 3-2; 4-2; 5-2; 5-3 Tania (min.91).

Estadi: Lourdes de Mollet (110 espectadors).

El partit va començar amb els dos equips estudiant-se i amb una bona jugada als deu minuts amb Judith i Arantxa combinant que va acabar en córner, als 10 minuts. Tres minuts més tard, Kosy disparava una falta i ningú podia rematar, i la bola es va passejar a un pam de la línia de gol. En la següent jugada de perill, vaselina de Carla Ucero, que posava el 0-1, i al següent minut, el 22, Arantxa s'inventava una escapada per la línia de fons dreta, on rematava i la portera local encaixava el 0-2. El partit semblava sentenciat. El CE Sabadell va seguir atacant, i a la mitja hora rematàvem per sobre el travesser una jugada de perill. El partit va canviar radicalment a la mitja hora de joc, i al Lourdes li anul·laven per clara mà un gol als 38 minuts. Un minut més tard, les de Mollet xutaven una falta perillosa i Segura aturava convincentment. Les arlequinades responien amb un remat per sobre el travesser d'Arantxa. Les de vermell retallaven distàncies al minut 43 i dos minuts més tard, primer amb un altre gol il·legal amb la mà i desprès amb un u per u tallat per Segura, posaven la por al cos de les sabadellenques. Amb 1-2 s'arribava a mitja part.

A la segona part, una sortida fulminant de les locals, posava en una errada defensiva l'empat a dos, i al minut 52, el Centre d'Esports, xutava per mediació de Tania un penal aturat per la portera rival. Les nostres es van desarbolar. Als vint minuts, Segura aturava un xut a boca de canó i un minut més tard, no podia aturar un altre xut, però que va anar al pal. El Sabadell només podia respondre amb xuts llunyans, els més perillosos de Kosy i Tania, i als 70 minuts, el Lourdes completava la remontada. Errada defensiva i gol d'una jugadora que es va escapar del fora de joc. El partit es va acabar de complicar a la mitja hora de la segona part. Silvia es lesionava, i per el forat d'enmig de la defensa, entraven en apenes dos minuts els dos gols que posaven un 5-2 molt dolorós al marcador. L'equip es va recompondre. Gisela a pilota parada va tenir una bona opció que va anar fora per poc, i amb el Lourdes amb 10, per segona groga per protestes, Tania va marcar un estèril golàs en una mitja volta al minut 92. Dolorosa derrota i molt mala segona part de les nostres.