dilluns, 8 de novembre del 2010

El retorn d'Eneko fa que els tres punts es quedin a casa

Eneko acaba de conectar el cop de cap que significaria el gol.

Sabadell 1-0 Gramenet

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo, Toni Lao, Agustín, Ciércoles, Eneko (min. 57 Marc), Fito (min. 61 Juvenal), Hiroshi (min. 78 Raúl Rodríguez), Puigdollers i Cuenca.

Gramenet: Barragán, Sierra, Bolaños (min. 66 Pradas), Ignacio Alfonso, Cazorla, Canelada, Céspedes, Molins (min. 54 Guille), Yuste (min. 46 Roger), Axel i Manu.

Gols: 1-0 Eneko (min. 45)

Estadi: Nova Creu Alta (3.500 espectadors)

Partit amb bona presència de públic a les grades fet que fou possible gràcies a la presentació del futbol base saballut estona abans de l’inici de l’encontre. Un partit molt lleig i sense massa ocasions per cap de les dues bandes. Va ser també una tarda de retorns amb una Gramenet plena de jugadors amb passat arlequinat i tots comandats des de la banqueta per un Ramón Moya que no va poder sumar punts a la Nova Creu Alta, tot i que als primers minuts els van anular un gol de Sierra per un clar fora de joc i a més per ajudar-se amb les mans en el control de l’esfèrica. Poc a poc però van ser els nostres jugadors qui van fer-se amb el domini de la pilota encara que força estèril ja que davant hi tenien una Gramenet que am cinc defenses gairebé no deixava espais als extrems locals, però fou Cuenca qui als 9 minuts va estar molt a prop de marcar en una passada en profunditat que Canelada acabaria desviant a còrner. Els visitants tampoc arribaven a porta contrària triangulant i De Navas no va tenir cap intervenció destacable en tot el partit encara que en les jugades d’estratègia van tenir bones opcions com al minut 18 i després d’un servei de cantonada que Bolaños amb el cap enviaria contra el travesser. Acte seguit seriem altre cop nosaltres qui en una contra Juanjo Ciércoles va provar un xut llunyà que amb moltes dificultats Barragán acabaria desviant. Al minut 25 Toni Lao veia com se li anul·lava un gol per un fora de joc molt dubtós, però on ningú podria dir res seria al límit del descans quan una bona jugada per banda dreta acabaria amb una centrada de Chapi Arnau que Eneko amb el cap enviaria al fons de la xarxa. I és que el retorn de l’aragonès serviria per deixar la victòria a la Nova Creu Alta. El segon temps va ser encara més fluix en quan a ocasions però força intens en uns minuts finals on els visitants van apretar de valent. Abans però, Fito, de falta, va fer lluir al porter visitant que faria una gran aturada. La rèplica arribaria a l’equador d’aquest segon període quan Ignacio Alfonso pentinant amb el cap va enviar la pilota fora fregant el pal esquerra de De Navas. Però on es veuria perillar de veritat la victòria va ser en temps de descompte quan Cazorla, que ja era situat com un davanter més, va finalitzar una contra amb un duríssim xut que acabaria desviant la part inferior del pal saballut tot salvant els mobles en un partit força gris dels nostres, però que significaria un nou triomf a casa.