diumenge, 14 de novembre del 2010

13a Jornada Lliga: At. Balears-C.E. Sabadell

El Sabadell no guanya a les illes des de la temporada 2000-2001

Primer desplaçament a les illes de la temporada. Una vegada superada la Gramenet a l'estadi la setmana passada, la intenció dels homes de Lluís Carreras no és un altre que aconseguir la segona victòria consecutiva i la segona com a visitant, després de l'aconseguida a la Ciutat Esportiva de Villafranqueza davant l'Alicante. L'Atlètic Balears ve de rebre una golejada a la Feixa Llarga de l'Hospitalet, però en el seu propi estadi és un altre equip i ha aconseguit onze dels dotze punts que té a hores d'ara, inclòs un 4-0 al filial del Mallorca fa tot just dues setmanes.

El Sabadell de Lluís Carreras tindrà les baixes de Joaquin Rodríguez i d'Alberto Manga, que se'l reserva i podria reaparèix diumenge que ve davant el Sant Andreu. El tècnic de Sant Pol de Mar podria canviar de sistema de joc i passar de l'habitual 4-3-3 al 4-2-3-1, amb doble pivot en el centre del camp. Fito seria el sacrificat i el substitut seria el mallorquí Julian Robles. D'aquesta manera, l'onze titular seri el format per: De Navas, Toni Lao, Agustín, Azparren, Bermudo, Robles, Ciércoles, Eneko, Puigdollers, Cuenca e Hiroshi. I pel que fa a l'equip balear, l'entrenador Siviero, que va substituir Milojevic fa unes setmanes, tindrà les baixes de Bigas e Ivock per sanció.

El partit, com és costum en els encontres de l'Atlètic Balears com a local, donarà inici a partir de les 12h. i serà arbitrat per Sanchís Cambra del col·legi valencià. Un àrbitre que tot just debuta a la categoria de bronze aquesta temporada i, per tant, serà el primer partit que xiuli tant a balears com a sabadellencs. Els precedents a l'Estadi Balear no són gens bons pels interessos arlequinats: tres derrotes i dos empats, els dos a un.