Mario Quereda va ser titular el diumenge

C.E. Sabadell B 1-1 Sant Celoni

C.E. Sabadell B: Albert, Mario (Mamadou, 61'), Christian Castet, Parra, Xavi Nobau, Igor (Miki, 69'), Marcos (Antonell, 61'), Pinilla (Nélber, 72'), Toni Delgado, Chica i Claudio (Eric, 84').

Gols: 1-0 Chica, min. 1; 1-1, min. 34

Partit complicat el que afrontava el Sabadell Amateur en la vuitena jornada del campionat de Primera Territorial. El Sant Celoni, un dels equips més forts del grup, visitava Olimpia amb l'intenció de sumar tres punts i mantenir-se a la zona alta de la classificació. El filial arlequinat, després de la dura derrota patida set dies abans a Sallent, intentava ressarcir-se sumant tres punts més com a locals. I les coses no podien començar de millor manera. Abans de complir-se el primer minut de joc, Chica és quedava sol davant el porter visitant, que amb un bon regat marcava a porteria buida fent el primer gol de la matinal. Aquest gol donava tranquil·litat als homes d'Aleix Giol, però el Sant Celoni no és va venir abaix i també buscava la porteria defensada, un cop més, per Albert. Sense ocasions clares de gol per cap dels equips, el partit va transcòrrer a la zona ample del camp i sense domini clar per part de ningun dels equips. La segona ocasió del partit també va acabar en gol. Badada majúscula del Sabadell en un servei de banda, i l'extrem del Sant Celoni fa la passada de la mort perquè el davanter faci l'empat a un. Un error imperdonable en partits tant igualats i que costen punts. La segona meitat més del mateix. Partit molt igualat i amb escases ocasions de gol. L'única aproximació del Sabadell va ser un cop de cap de Claudio que va sortir un pèl desviat. I per part visitant res destacable, cosa que va fer que Albert estigués força tranquil a la porteria. L'encontre transcorria amb total normalitat fins en els darrers deu minuts. Arrel d'un gol fantasma, que molt possiblement va entrar, el partit és va escalfar i l'àrbitre va començar el carrusel d'expulsions. Per protestes a la jugada polèmica, Aleix Giol i el delegat Joan Puig van ser expulsats. Posteriorment, Parra i Chica, tots dos per dobles amontestacions, van ser expulsats i van deixar al filial amb nou homes sobre la gespa. Tot i això, Miki en el descompte podria haver fet el 2-1 en un gran llançament de falta, però el porter va volar per enviar la pilota a córner. Tot i que va ser el Sabadell qui va posar més carn a la graella, podem dir que l'empat va ser just en relació a les ocasions de gols d'ambdós equips.