diumenge, 21 de novembre del 2010

La fortalesa defensiva i l'eficàcia deixen els punts a casa

Marc Fernández va marcar un golàs.

Sabadell 2-0 Sant Andreu


Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo, Toni Lao, Agustín, Ciércoles, Cuenca (min. 56 Raúl Rodríguez), Fito (min. 62 Robles), Hiroshi, Puigdollers (min. 83 Juvenal) i Marc.

Sant Andreu: Oliver, Dani Guillén, Álex Cacho (min. 68 Raúl), Moyano, Socías, Xavi Moro, Tarradellas, Héctor Bueno, Matamala (min. 80 Joel), Miguélez i Aday (min. 68 Manteca).

Gols: 1-0 Marc (min. 43), 2-0 Agustín (min. 82)

Estadi: Nova Creu Alta (1.800 espectadors)

Partit de la màxima on la visita del Sant Andreu suposava una veritable prova de joc per veure les possibilitats reals dels nostres davant l’actual campió del grup, tot i que els barcelonins visitaven la Nova Creu Alta després d’encadenar set jornades sense vèncer. I a Sabadell van sumar la vuitena després d’un bon partit dels nostres tan en defensa com en atac on vam aprofitar les oportunitats per anotar dos gols que ens acabarien donant el triomf. La primera meitat però va ser molt travada entre dos equips temorosos i que es tenien molt de respecte. De fet gairebé no es van veure aproximacions i els dos porters, Oliver per als visitants i David de Navas no van tenir massa feina. Tot això fins al minut 43 ja que quan s’intuïa que al descans s’hi arribaria amb empat sense gols, una contra per banda dreta la culminaria amb un golàs espectacular Marc Fernández que va foradar amb un tir duríssim la xarxa visitant. I és que una mica escorat dins l’àrea, quan la majoria esperaven que la jugada acabaria en una centrada, l’ex de l’Europa s’inclinaria per xutar directe a porta anotant una preciosa diana. El segon període va començar amb un Sant Andreu elèctric que ràpidament volia buscar l’empat i durant els primers deu minuts va gaudir de tres clares ocasions de gol. Primer seria Miguélez amb un cop de cap que sortiria fora, però encara més clares foren les oportunitat d’Aday que sol davant De Navas no el va saber superar, gràcies a la gran intervenció del porter madrileny que enviaria l’esfèric a còrner i també davant Matamala que una mica més escorat, va topar-se també amb un immens De Navas que novament desfaria el perill. Però poc a poc el Sabadell tornaria a entonar-se en la parcel·la defensiva i també arribaria amb més perill a l’àrea rival, com en una jugada personal d’Hiroshi que després de pivotar davant Moyano es quedaria sol davant un Oliver que faria una gran aturada. Al minut 65 qui tindria la sentència seria Puigdollers amb un tir llunyà després d’una mala sortida del mateix Oliver i que el de Granollers enviaria fora fregant el pal esquerra. Seguia predominant la igualtat amb un Sabadell ben replegat que sortia amb força a la contra però que no veuria la seva recompensa al bon treball fins al minut 82 amb el segon gol de la matinal, obra d’Agustín amb el cap i després d’un servei de cantonada. Això va fer abaixar els braços definitivament als homes de Natxo González que haurien pogut rebre més gols, primer en una contra conduïda per Juvenal que Hiroshi molt a prop va estar de culminar i després amb un tir de falta del mateix centrecampista sabadellenc que va sortir fora per molt poc. Al final els tres punts es quedaven a casa en un molt bon partit de futbol per part d’un Sabadell molt seriós en tots els sentits.