dimecres, 13 d’abril del 2011

Empat sense gols davant el Soses


C.F. Soses 0-0 C.E. Sabadell

C.F. Soses: Goretti, Clara, Raki, Aïda, Perea, Anna, Polo, Silvia, E. Pau, Janet i Adrianan. També van jugar: Rosaura, E. Pérez, Júlia i Ainoa.

C.E. Sabadell: Segura, Peque, Cèlia, Silvia, Lidia Romero, Tània, Melània, Kosy, Gisela, Carla López i Maria Grossi. També van jugar: Aïna, Yaiza, Ana Muñoz, Arantxa i Melody.

Gols: Cap

Estadi: Municipal de Soses (100 espectadors)

Les noies d'Oriol Alzuria visitaven terres lleidatanes per enfrontar-se al Soses, entrenat per Barneo i Bieto, equip que necessitava imperiosament puntuar per seguir somiant amb la permanència, i que rebia a les arlequinades amb forces baixes i que va plantejar un partit força seriós. El CE Sabadell, amb la feina feta, no va anar de turisme i també volia els tres punts per lluitar per la novena plaça final .

Molt igualada va començar la primera part, amb molt joc al mig del camp i amb molta força per part dels dos conjunts. Les ocasions de les vallesanes no van ser tant concretes com la de la local Adriana, que va rebre una assistència de Polo i va intentar una vaselina que es va estavellar al travesser. També Segura va tenir una bona actuació, com ens té acostumats, i es va arribar a la mitja part amb un empat sense gols.

A la segona meitat, la tònica del partit va ser la mateixa encara que les arlequinades van accelerar i van tenir més possessió de la pilota. L'àrbitre va estar molt espés i va expulsar a Kosy, amb doble groga, la segona per una suposada protesta. També es va lesionar Tània, amb una distensió de lligaments al turmell esquerre, i la millor ocasió per les locals va ser un altre cop d'Adriana, però una gran Segura va aturar el u contra u plantejat per la davantera sosina. Per part arlequinada, les millors ocasions van ser rebutjade sota pals per Goretti, i el gol que varen aconseguir, va ser anul·lat per una suposada falta al servei del córner precedent. Silvia també va acabar tocada degut a la duresa del partit i de la gespa. Un puntet que ens deixa a un sol punt del rival de la propera setmana, La Planada, i ens segueix mantenint vuit punts per sobre del nostre perseguidor, Soses. Això si, perdem per sanció a Tània, Kosy i Gisela i és possible baixa Silvia per lesió.