Derrota que trenca una bona ratxa

Les arlequinades no van poder vèncer a Olimpia (Foto: Pedro Salado)

C.E. Sabadell: Segura, Yaiza, Silvia, Melània, Peque, Gisela, Kosy, Carla López, Tània, Maria Grossi i Arantxa. També van jugar: Melody, Lidia Romero, Aïna i Ana Muñoz.

Gols: 0-1 (min. 23) i 0-2 (min. 38)

El Sabadell començava avisant amb una jugada d’Arantxa en el minut 3 de partit, però només deu minuts més tard, el conjunt lleidatà agafava la iniciativa del matx. Primer amb un potent xut que sortia fregant el pal dret de la porteria defensada per Laura Segura i després amb una jugada que la central Sílvia salvaria sota pals el que podia haver estat el 0-1. Durant el primer quart d’hora de partit el domini va ser alter, i no va ser fins el minut 20 que el Sabadell crearia la primera jugada de perill en una combinació entre Tània i Arantxa, que acabaria sortint fora. En el minut 23, el Pardinyes CF s’avançava en el marcador després d’una jugada per la banda dreta on, amb una passada de la mort, Laura Segura quedaria venuda davant la davantera lleidatana sense poder-hi fer res. A la mitja hora d'encontre, Segura tornava a ser notícia després d’una providencial parada en un xut a boca de canó de la davantera visitant. La rèplica del conjunt arlequinat arribava un minut més tard amb un xut d’Arantxa que va aturar la portera lleidatana sense problemes. Però a falta de set minuts per acabar la primera part, el Pardinyes ampliava la diferència amb una jugada gairebé idèntica al primer gol, aquest cop però, produïda per un mal rebuig de la defensa arlequinada. Una última centrada de la jove extrem Tània, posava punt i final a la primera part amb el resultat de 0-2 en contra dels interessos arlequinats. Durant la segona meitat Oriol Alzuria, l’entrenador del Sabadell, efectuaria diversos canvis per intentar capgirar el resultat, però tot i l'esforç de les jugadores sabadellenques el marcador ja no es va moure i es va trencar una bona ratxa de resultats.