Bon partit per trencar la mala dinàmica a l'estadi

L'obra d'art de Joaquín (2-1) va fer embogir la Nova Creu Alta.

Sabadell 3-1 At. Baleares

Sabadell: De Navas, Chapi Arnau, David Bermudo, Toni Lao, Agustín, Robles (min. 51 Fito), Raúl Rodríguez, Ciércoles, Hiroshi (min. 61 Joaquin), Juvenal (min. 69 Manga) i Eneko.

At. Baleares: Ángel, Tolo Reus, Bigas, Goffin, Tomi (min. 88 Savoia), Checa (min. 79 Rudy), Ernesto, Michel (min. 63 Edet), Martins, Thiago i Lawal.

Gols: 1-0 Hiroshi (min. 53), 1-1 Ernesto (min. 58), 2-1 Joaquin (min. 74), Fito (min. 83)

Estadi: Nova Creu Alta (5.000 espectadors)

Feia quatre partits de manera consecutiva que el Sabadell no guanyava els tres punts a la Nova Creu Alta i en tot el 2011 només s’havia pogut vèncer al Benidorm. Era per això que la visita de l’At. Baleares havia de servir per a tornar novament al camí dels triomfs actuant com a locals. Els jugadors van sortir endollats i amb ganes de marcar aviat. Les bandes amb Raúl i Eneko van estar força actives i seria l’aragonès qui tindria la primera gran ocasió amb una centrada-xut que acabaria picant contra el travesser. Al minut 13 l’oportunitat arribaria per banda dreta després d’una boníssima internada de Raúl Rodríguez que donaria el gol gairebé fet a un Robles que des de dins l’àrea i amb tot a favor va provar-ho amb la dreta, però la defensa illenca acabaria desviant el perill. Gairebé no s’apropava l’onze de Siviero a la porteria d’un De Navas que durant el primer temps no va tenir que intervindre massa. El gol local semblava que podria arribar en qualsevol moment i altre cop Raúl al minut 38 i després d’una bonica paret amb Chapi acabaria disparant contra el porter Ángel per enviar la pilota a còrner. Bona imatge i bon control per part de l’onze de Carreras i que només li faltava el gol.

El segon temps va començar amb un ensurt on De Navas amb una doble intervenció a peus de Martins i després de Michel va esvair el perill mallorquí. Acte seguit arribaria el primer gol de la matinal amb una gran centrada d’Eneko per banda esquerra que Hiroshi amb el cap enviaria al fons de la xarxa. Alegria a les grades i a la gespa que ben aviat canviaria de bàndol. I és que només cinc minuts després un gran xut des de la frontal d’Ernesto faria impossible l’estirada de De Navas. El partit començava novament però amb intercanvi de cromos sobre el rectangle de joc, ja que Lluís Carreras donaria entrada primer a Joaquin per Hiroshi i poc després a Manga per Juvenal. Ambdós jugadors van sortir molt posats en el partit i seria a quinze minuts pel final quan el malabarista Joaquin faria una jugada individual per banda esquerra i després de marxar per força i empenta de Goffin es plantaria davant el porter visitant tot creuant-li la pilota per acabar deixant-la dins la xarxa illenca i fent saltar a tot l’estadi. La sentència no tardaria en arribar i fou en un xut de falta espectacular de Manga que acabaria picant contra el pal esquerra dels de Siviero i el refús l’aprofitaria Fito per establir el marcador final donant un respir als seguidors arlequinats que van poder gaudir d’uns darrers minuts amb força tranquil•litat. Inclús Chapi hauria pogut fer el quart després d’una gran centrada de Raúl i que per ben poc no va connectar amb encert. Al final victòria important que servia per trencar una mala ratxa a la Nova Creu Alta.