diumenge, 10 d’abril del 2011

33a Jornada Lliga: U.E. Sant Andreu-C.E. Sabadell


Cop d'efecte. Això és el que vol donar el Sabadell al grup tercer de Segona Divisió B en el partit corresponent a la 33a Jornada del campionat davant el Sant Andreu. Els de Lluís Carreras volen reafirmar-se en el liderat i no perdre els tres punts de marge respecte el Badalona. En canvi, el Sant Andreu de Natxo González vol sumar tres punts més per donar un salt gairebé definitiu cap a les eliminatòries d'ascens a Segona A.

El tècnic de Sant Pol de Mar té les baixes confirmades de Àlex Ruiz, Isaac Cuenca i Puigdollers lesionats i Raúl Rodríguez sancionat. La bona noticia és la recuperació de Marc Fernández, que substituirà a l'ex de la Grama a l'extrem dret, i Mikel Azparren despres de cumplir partit de sanció davant l'Atlètic Balears. Amb l'únic dubte de saber si Azparren entrarà a l'onze en detriment de Chapi Arnau, l'equip titular de Carreras podria ser el següent: De Navas, Chapi Arnau, Agustín, Lao, Bermudo, Ciércoles, Juvenal, Fito, Marc Fernández, Eneko i Hiroshi. Pel que fa a l'Unió Esportiva Sant Andreu, Natxo González té l'única baixa de l'exarlequinat Enric Socis que va ser expulsat en el partit de la setmana passada a la Feixa Llarga davant L'Hospitalet. Tres exjugadors del Sabadell, com Pelegrí, Xavi Moro i Joel, si es podran enfrontar als sabadellencs.

El partit, que serà retransmès pel canal esportiu de Televisió de Catalunya, Esport 3, donarà inici a les 17h. i no en horari matinal com és costum en els partits com a locals dels quadribarrats. L'àrbitre del partit serà Lara Ortega del col·legi balear. No hi ha precedent amb el Sabadell, degut a la vaga de controladors aeris que el van impedir viatjar pel Sabadell-Castellón del desembre. Només una victòria arlequinada al Narcís Sala, a la temporada 08-09, per 1-2 amb gols d'Agustín i Javi Rodríguez.