dissabte, 16 d’abril del 2011

El Rival: Ontinyent C.F.

L'Ontinyent actual està lluny del de la temporada passada

Els de la Vall d’Albaida i després de concloure una primera volta de campionat força discreta ocupant la 15ena. posició amb només 20 punts i a només un de la promoció de permanència van prendre decisions en forma d’altes i baixes. Per això, i vistos els mals resultats aconseguits fins aleshores, van decidir fer un canvi de rumb total i van moure de valent el mercat d’hivern.

A la reraguarda hi van aterrar els defenses Toni Soldevilla procedent del Caravaca, també Blanco de l’Albacete o Diego Alegre un lateral dret prou important a la categoria que provenia del Conquense. Al centre del camp hi va tornar un jugador molt estimat per l’afició del Clariano com és Fran Moreno i que després de mig any a l’Alcoià venia de nou a casa i més després de la brillant temporada anterior. També va arribar Álex Pérez format a les categories inferiors del R. Madrid i amb passat per equips com el Gimnàstic, Aris de Salònica o Albacete i que va ser fitxat provinent d’unes sessions que la AFE va organitzar a Las Rozas per a jugadors que no tenien equip. A tot això els d’Antonio Aparicio també van reforçar-se al davant on sobretot hi sobresurt el davanter Óscar García format al Màlaga amb qui va arribar a debutar amb el primer equip i que va firmar provinent del Leganés i que de fet s’està mostrant com un home molt perillós i golejador. També va firmar Edu Espada amb un llarg currículum a la categoria i que recentment fitxat pel Leganés procedent del Targu Mures de Romania, per acabar cedit fins a final de temporada a l’Ontinyent. Però amb tantes altes van marxar també jugadors que havien estat importants a l’entitat com el central Saavedra que va firmar pel Caudal Deportivo, el porter Ramos que va signar amb el Premià o els extrems Paco Esteban i César Remón que van anar a l’Alcoià. També van marxar Alberto Collado que va firmar amb l’Olímpic de Xàtiva o Álvaro Líbano pel Barakaldo. A més, totes aquestes arribades es veuen complementades a jugadors importants que segueixen al club com el capità i buc insígnia, el central Gonzalo o els centrecampistes Feli i Javi Rubio així com els jugadors més ofensius Kikín o Javi Vicente que continua sent un dels màxims golejadors de l’equip i jugador a tenir molt en compte.

Amb tots aqueSts canvis, però, sembla que els va anar millor l’inici de la segon part del campionat on van situar-se a mitja taula i amb la mirada posada a les places de Copa del Rei i és que van sumar 19 punts de 21 possibles en una ratxa que es va veure truncada a la jornada 28 quan van caure per 3 a 1 al camp del Terol. La darrera visita que va fer l’Ontinyent a l’estadi de la Nova Creu Alta data de la temporada passada on llavors el resultat seria d’empat a un, amb gol inicial d’Agustín però que seria contrarestat només dos minuts més tard per Manrique.