dimecres, 12 de novembre del 2008

Tres punts més en un partit boig

El C.E. Sabadell Femení va sumar tres punts més aquesta jornada a costa del Sant Ponç (Girona) i en un partit amb molts gols.
Les arlequinades van sortir molt relaxades i van veure com el Sant Ponç agafava el domini del partit, però tot i així, les locals van avançar-se en el marcador al minut 20 mitjançant Georgina. Tres minuts després les visitants empataven i sense adornar-se'n es van posar per davant. Llavors les arlequinades van despertar i Marjory de penal i Georgina en dos ocasions posaven un tranquil 4-2 al descans.
Com al primer temps, les locals van sortir poc concentrades i això ho va aprofitar el Sant Ponç per retallar distancies i fer el 4-3 als 40 segons. Georgina va tornar a marcar i va posar un altre cop la diferencia amb 2 gols però les visitants encara donarien més guerra i tornaven a escurçar la diferencia a un gol, 5-4 i molt partit per davant. Llavors va sorgir efecte el treball d'estratègia i a la sortida d'un corner Cristina Hilario rematava a gol, d'aquesta manera Cris debutava amb gol i victòria. Abans d'acabar el partit Georgina encara va tenir temps d'anotar un gol més, el setè en el partit i el cinquè del seu compte particular.
.
Aquests tres punts son molt importants, fan que les arlequinades surtin del descens definitivament, es col·loquin onzenes a la classificació amb 10 punts i amb una certa tranquil·litat de cara als propers dos partit, assequibles a priori.