diumenge, 16 de novembre del 2008

Tercera victoria consecutiva davant el Sant Pere Nord (2-0)

El filial arlequinat també ha guardat un minut de silenci per Joan Barberan

Tercera victoria consecutiva i sisena jornada sense conèixer la derrota. Des de que el filial va perdre a la tercera jornada al camp del Can Rull, l'equip no ha parat de sumar. Una ratxa que els ha portat a la part alta de la classificació i ha donat molta moral als jugadors i cos tècnic per continuar lluitant per l'objectiu final. El partit d'avui es podia presentar com a assequible, ja que els de Terrassa visitaven el Municipal de Sant Quirze en tretzena posició i amb només 9 punts, però no ha estat. Al Sabadell li ha costat trenar jugades i arribar amb perill a l'àrea visitant. A la primera part una ocasió d'Igor i un altre de Riki que en una gran jugada personal ha provat fortuna amb una precisa vaselina que el porter ha desviat, no sense problemes, a còrner. Hagués estat un autèntic golàs. Era el preludi del que pasaria pocs minuts més tard. Per part visitant, una contra que ha salvat Albert amb una gran aturada per enviar la pilota a la cantonada. Abans d'acabar la primera meitat, un jugador visitant ha estat expulsat per una agresió a Rocamora.

Ja a la segona meitat, al minut 55, Riki ha engaltat un fort xut que s'ha colat a la porteria, sense que el porter pogués fer res. 1-0 i partit encarrilat. Els visitants jugaven amb 10 homes però continuaven apretant en busca del gol de l'empat. Avançaven línees però no creaven ocasions de gol. A falta de 10 minuts per el final, Jony ha culminat una contra i ha establer el definitiu 2-0 al marcador. El partit estava més que sentenciat. Encara es podria haver aumentat més la diferència si l'àrbitre, que per cert ha esta lamentable, hagués xiulat tres penals claríssims a favor del Sabadell. Una actuació arbitral que ha tingut de tot. Res bo. Encara sort que no ha estat decisiu en el marcador, perquè hagués estat del tot injust. La notícia dolenta, la lesió muscular del golejador Mestre, esperem que no sigui res. En definitiva, tres punts vitals per la lluita per la part alta a una setmana de visitar el segon classificat, el Juventud 25 Septiembre de Rubí. Tot el que no sigui perdre serà bon resultat.