diumenge, 2 de novembre del 2008

3 expulsats, 3 punts

Jony ha fet el segon gol i ha estat expulsat per treure's la samarreta

3 expulsats, 3 punts. Així es com es podria resumir el que ha passat a la tarda plujosa de diumenge a les instal·lacions de Sant Quirze entre el Sabadell B i el Casablanca de Sant Boi. El filial necessitava els tres punts per no despenjar-se de la zona de dalt i ho ha aconseguit, no sense patir. La cosa no podia començar millor quan Riki als 6 minuts amb un xut creuat ha batut la porteria visitant i ha avançat als sabadellencs. Poques ocasions més a la primera meitat. Alguna acció de Jony i de Raúl Pradas de qualitat però sense crear ocasions clares. Per part visitant ni tan sols accions de qualitat. Però just abans d'arribar al descans, Jordi Prats ha estat expulsat per doble targeta groga, cal dir que la primera amonestació no era ni falta. Començava el show de l'àrbitre que continuaria a la segona meitat. El millor del primer temps, el resultat.

A la segona part més del mateix. Domini del Sabadell i poques ocasions. Una d'aquestes molt clara, quan Mestre, en una errada del central visitant, s'ha quedat davant del porter i a l'hora de regatejar-lo li ha tret la pilota i l'oportunitat de fer el segon gol. Més enllà de l'ecuador de la segona part, Jony amb una gran jugada individual i una bona paret amb Mestre ha col·locat la pilota al costat del pal fent inútil l'estirada del porter. El segon gol arlequinat i la segona expulsió. Aquesta molt tonta, ja que Jony s'ha tret la samarreta per celebrar el gol i d'aquesta manera ha rebut la segona groga. El partit estava practicament sentenciat però el jugar amb dos homes menys feia que encara no es pogués celebrar la victoria. Seguidament, Mestre es quedava sol davant el porter i un defensa visitant l'ha trevat per darrere i ha vist la vermella directe. A falta de 10 minuts per l'acabament, una tangana entre Igor i dos jugadors visitants ha acabat amb el arlequinat a la dutxa. El partit s'escalfava per moments gràcies a l'ineptitud de l'àrbitre que se li ha anat el partit de les mans. Finalment, el Casablanca no ha inquietat la porteria ben defensada per Salva i fins i tot el Sabadell hagués pogut marcar el tercer amb un xut de Robiño. 3 punts molt importants per seguir la lluita amb els millors del grup.

Alineació C.E. Sabadell - Casablanca

Salva, Jordi Prats, Molina, Christian Castet, Javi, Igor, Perico (Pedrosa 65'), Pradas (Paquito 70'), Jhonny, Riki (Roca 56'), Mestre (Robiño 80')

Gols: Riki (6') i Jony (75')