Derrota cruel sense excuses

Santa Eulària 4-0 Sabadell

Santa Eulària: Moro, Aparicio, Villodre, Neftalí, Fonsi, Raúl Casañ, Ondina (min. 88 Xavi), Nacho Jara (min. 82 Borja), Fofi, Adrián Ramos (min. 62 Tino) i David Gallo.

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Jaume, Cazorla (min. 46 Juvenal), Juan Carlos, Carralero, Iglesias (min. 72 Siso), Joel, Morales i Miralles (min. 46 Javi Rodríguez).

Gols: 1-0 Adrián Ramos (min. 3), 2-0 Gallo (min. 24), 3-0 Adrián Ramos (min. 37), 4-0 Gallo (p min. 48)

Estadi: Municipal de Santa Eulària des Riu (700 espectadors)

Partit per oblidar el que ens ha ofert el nostre Sabadell en la primera visita de la història al Municipal de Santa Eulària des Riu. I és que ja als 3 minuts de joc un error defensiu entre Jaume i De Navas va permetre a Adrián Ramos encetar el marcador. Però el joc, igual que diumenge passat, no va ser gens bo ni fluid. Fins i tot els locals van quedar-se amb un home menys al minut 22 per expulsió de Villodre després d’una agressió sobre Juan Carlos. Lluny d’aprofitar aquesta superioritat numèrica van tornar a marcar, aquest cop obra del conegut David Gallo després de fallar en defensa on Campos es va veure sorprès pel bot de la pilota. La parcel·la ofensiva gairebé no existia fins que a la mitja hora de joc l’àrbitre anul·lava un gol a Joel per un fora de joc molt dubtós. De totes formes tampoc hauria sigut excusa ja que els de Lluís Elcacho amb un home menys van seguir apretant i altre cop Adrián Ramos amb una falta directa sentenciava el partit abans del descans. Tampoc va servir de massa el temps de reflexió ja que tres minuts després de sortir dels vestuaris un penal clar de Juan Carlos l’acabaria transformant en gol David Gallo que aquesta temporada no n’havia fet encara cap. Fins al final del partit poca resistència per part dels nostres jugadors i festival local que hauria pogut ampliar encara més el resultat. Així acabava un partit absolutament nefast que caldrà que els nostres jugadors facin oblidar a tota l’afició el proper diumenge a la Nova Creu Alta.