dimecres, 26 de novembre del 2008

Homenatge a en Joan Barberan

.
Si hi ha una persona que es mereixés un homenatge per part del Centre d'Esports Sabadell, de tota la família arlekinada i de tot l'esport sabadellenc en general, aquest és sense cap mena de dubtes en Joan Barberan. Ens va deixar fa dues setmanes i amb ell ens quedarà per sempre un gran buit impossible de substituir. Sense haver estat mai president del club, entrenador o jugador, va ser molt més que tot això per la nostra entitat.
.
Amic de tothom, en Joan es va caracteritzar pel seu caràcter afable i per les seves ganes de fer una cosa o altre en benefici del Sabadell o de qualsevol entitat relacionada amb Sabadell.
.
Per la part més propera que ens toca, val a dir que fou ell qui va creure en internet quan aquesta eina feia poc més que començar a caminar i vam ser un dels clubs pioners en tenir una pàgina web pròpia.


Xavi Andreu va recordar la figura d'en Joan Barberan
.
En aquest sencill però emotiu homenatge, en Xavi Andreu, amic de tota la vida, va llegir unes paraules per recordar-lo i es va comptar amb la presència dels seus familiars més directes, així com amb representants de les moltes entitats en les que en Joan va col·laborar i també amb els representants de totes les penyes del C.E. Sabadell.
.
Des de la zona de preferència es va desplegar una fotografia gegant d'en Joan i una pancarta en la que resava "Gràcies Joan", així com també es van poder veure moltes banderes arlekinades amb crespons negres
.
Moltes gràcies per ser arlekinat, Joan!