diumenge, 23 de novembre del 2008

Es segueix resistint la victòria a la Nova Creu Alta

Emilio, el porter balear, fou tot un heroi dels visitants.


Sabadell 1–1 Atlètic Balears

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Agustín, Juan Carlos, Juvenal, Joel, Iglesias (min. 63 Siso), Javi Rodríguez, Morales i Urbano (min. 46 Carralero).

Atlètic Balears: Emilio, Rubio, Fran, Esteban, Viale, Charles, Brais, Áaron, Ramón, Ernesto i Toni Coll (min. 71 Isma) (min. 85 Xisco).

Gols: 0-1 Áaron (min. 41), 1-1 Juvenal (min. 56).

Estadi: Nova Creu Alta (1.500 espectadors)

Quart partit de forma consecutiva que el nostre Sabadell no pot sumar els tres punts a l’estadi. Primer les dues derrotes davant Ontinyent i Benidorm i després els dos empats davant la Gramenet i l’Atlètic Balears. Segurament un resultat injust però davant un equip que ben plantat sobre el terreny de joc i molt fort en defensa va poder arrencar un punt de la Nova Creu Alta. Les ocasions van ser nostres fins al punt que al minut 3 ja ens hauríem pogut avançar amb jugades per banda, primer d’Urbano i després de Joel que el seu xut va sortir fregant el pal de la porteria d’Emilio, millor jugador dels visitants. També va intentar-ho Juvenal al minut 11 que va fer lluir altre cop al porter balear. No s’apropava l’equip rival i la connexió entre Joel i Javi Rodríguez seguia portant perill. Però al minut 41 en la primera arribada dels illencs una rematada de cap d’Áaron va significar el primer gol de la matinal. Ja a la segona meitat vam reaccionar amb rapidesa i Juvenal tornava l’empat al marcador amb un xut des de la frontal després d’un refús defensiu dels visitants. A més Brais va veure la segona groga al minut 66 i va deixar al Balears amb 10. Tot i la superioritat numèrica poc perill vam portar sobre la porteria rival i només als 76 minuts una centrada de Joel la va rematar Javi Rodríguez de cap fent lluir de forma espectacular a Emilio que va enviar la pilota a córner. Al final decepció per no poder trencar la mala ràfega de resultats a casa.