dimecres, 19 de novembre del 2008

El Sabadell perd 3 punts a La Canya

Les noies de Gerard Taulé continuaran lluitant per la permanència

Les dimensions del terreny de joc i la superficie, herba natural, van fer que les visitants tardessin en fer-se amb el domini del partit i van aguantar molt bé els primers minuts locals. Llavors Georgina va aprofitar una gran assistencia de Gisela per regatejar la portera i marcar el 0-1 a porta buida. Cinc minuts més tard Laura Tortosa s'estrenava aquesta temporada i amb un fort xut des de fora l'area col.locava el 0-2 amb el que s'arribaria al descans.
Un partit dominat en el terreny de joc i en el marcador no semblava que es pogues escapar, però les locals van possar més ganes i efectivitat a la represa, als 10 minuts retallava diferencies i als 20 empatava el partit. Llavors un equip en alça i un a la deriva doncs va acabar decantant el partit cap a les gironines en els ultims minuts.
Final, derrota per 3-2 i el CE Sabadell que torna a quedar-se a la zona baixa de la taula, encara amb dos punts de marge sobre el descens.