divendres, 14 de novembre del 2008

Llista Convocats per el Sant Andreu-Sabadell

El Sabadell ja va jugar al Narcís Sala al Torneig d'Històrics
Foto: Ràdio Sabadell

Avui divendres, Ramon Moya ha facilitat la llista de convocats per el partit d'aquest cap de setmana. Tal i com va passar davant el Lleida al Camp d'Esports, el Sabadell tornarà a jugar en dissabte i en horari matinal, les 12.30h., aquest cop al Narcís Sala davant el Sant Andreu, tercer classificat. La relació de jugadors convocats són els següents:

De Navas, Miguel A., Jaume, Juan Carlos, Agustín, Carralero, Joel, Javi Rodriguez, Roberto Morales, Sergio Iglesias, Urbano, Marc Domenech, Siso i Juvenal.

Només 14 jugadors convocats donat la plaga de jugadors que estàn lesionats o bé sancionats. Segueixen de baixa Pep Pagès i Àxel Vizuete, a més de Cazorla, baixa d'última hora per uns problems de pubàliga. Estàn sancionats De la Plata i Campos per acumulació de targetes i Oriol Miralles que va ser expulsat el diumenge passat davant el Gramenet. Torna a la convocatòria el jugador del filial, Marc Domènech. El partit, com diem, serà demà dissabte a les 12.30h. i retransmès per el Canal 33 de Televisió de Catalunya.