divendres, 23 de març del 2012

El Rival: C.D. Guadalajara


Partit de molta importància el que ens enfrontarà a un dels equips revelació del campionat i que més està sorprenent durant la lliga obtenint resultats de gran mèrit i no caient gairebé mai en la zona més pantanosa de la taula classificatòria. I és que en la seva primera participació a la Segona Divisió A, els de Carlos Terrazas van fer una gran primera volta de campionat finalitzant en catorzena posició amb 26 punts.

Durant el mercat d'hivern van incorporar dos futbolistes, un d'ells el veloç extrem murcià Nico que arribava cedit pel Tenerife, però que la temporada passada ja actuava al Guadalajara i que donarà una major amplitud al terreny de joc. També va firmar pels alcarrenys a un altre jugador atacant com és José Antonio Collado i que provenia del filial de l'Atlético de Madrid. Per contra i fent un viatge a l'inrevés, qui anava al tercer filial dels del Vicente Calderón era el jove Javi González en busca de més protagonisme. Es tracta d'un equip molt solvent i molt complicat de batre ja que la defensa és una de les seves principals armes amb sortides a la contra de manera molt important. Els centrals Javi Soria que també actua per davant de la defensa i Gaffor fan una parella complicada de superar que es complementa a la perfecció amb uns laterals ofensius com són Antonio Moreno i Gago. També actuen a gran nivell a la zona més endarrerida Javi Barral i David Fernández fent una molt bona tasca en aquesta demarcació. Al centre del camp Jony és qui posa el balanç entre la defensa i l'atac fent una feina de recuperació que és de gran valor per al seus.

El talent és per Iván Moreno que a més té un gran desplaçament de pilota i està molt ben dotat tècnicament. També Jonan Garcia a la mitja punta està donant un gran rendiment i sembla que estigui vivint a Guadalajara una segona joventut després de passar per molts equips sense massa sort. Però els jugadors qui tenen un pes major dins l'equip són Ernesto, que a prop va estar de marxar al Zaragoza el passat mes de gener i que amb la seva cama esquerra és una gran llançador de faltes com ja vam poder comprovar en el partit de la primera volta. També el davanter centre, Aníbal, gran rematador i oportunista té una gran mobilitat fet que fa que no sigui gens senzill de marcar. Molt atents també haurem d'estar a les internades del català Gerard Badia i que és tot un estilet per l'extrem.

En un partit que es preveu molt decisiu i també igualat en la que serà la primera visita del Guadalajara en partit oficial a l'estadi de la Nova Creu Alta.