dissabte, 31 de març del 2012

32a Jornada Lliga: C.D. Alcoyano-C.E. Sabadell


A trencar la mala ratxa. El Centre d'Esports Sabadell vol trencar la mala ratxa que diu que no guanya a domicili des de fa sis mesos quant ho va fer al Mini Estadi davant el Barcelona B i per 0-1 amb golàs de Juvenal Edjogo. Davant hi serà un altre recén ascendit com és el C.D. Alcoyano que arriba a la cita en plena ratxa de mals resultats que l'ha colocat en llocs de descens a Segona B i amb canvi d'entrenador inclòs: Luís César Sampedro va substituir David Porras fa una setmana i ja va debutar al Mini Estadi caient derrotat per 2-1.

L'actualitat esportiva dels sabadellencs ve marcada per les absències en defensa que farà improvitzar a Lluís Carreras. A les baixes conegudes de Pablo Ruiz i Manu Redondo s'ha unit la de Toni Lao per acumulació de targetes. A més, Jesús Olmo no s'ha recuperat a temps per la cita d'aquesta tarda. Així doncs, Juanjo Ciércoles o Samuel Baños faran parella a l'eix de la defensa amb el capità Agustín Fernández. Qui si que s'ha recuperat a temps ha estat Hèctor Simón un cop superats els problemes físics. La nota destacada a la convocatòria és l'absència del franco-marroquí Nabil Baha per decisió tècnica. Pel que fa a l'equip alcoià entrenat per l'ex del Gimnàstic de Tarragona Luís César Sampedro, César Remón és la nota positiva i la negativa són les baixes de jugadors com: Rojas per acumulació de targetes, els lesionats Fernando Martín, Paco Esteban, Guille Roldán i Diego Jiménez. A més, el 'Choco' Lozano està concentrat amb la seva selecció disputant el preolímpic.

El partit corresponent a la 32a jornada del campionat de lliga donarà inici a les 18h., horari habitual en les darreres setmanes, a l'estadi de El Collao i serà dirigit pel basc Bikandi Garrido. Només un precedent amb el Sabadell i força negatiu: derrota a la Nova Creu Alta davant el Real Valladolid per 1-4 amb hat-trick de Javi Guerra. La curiositat d'aquest col·legiat diu que és l'àrbitre que menys targetes grogues mostre de mitjana per partit: només dues.