Tres gols que valen tres punts en un derbi apassionant

Fins a tres vegades es va poder repetir aquesta escena al derbi.
Sabadell 3-2 Terrassa

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Cazorla, Agustín, Juan Carlos, Morales, Sergio Iglesias (min. 84 Miralles), Joel (min. 92 Urbano), Javi Rodríguez i Carralero (min. 65 Juvenal).

Terrassa : Relaño, Peque, Raúl Pérez, Carroza, Toribio, Julio de Dios (min. 77 Morillo), Céspedes, Blas, José Ramírez (min. 84 Víctor Curto), Iván Boniquet i Jordi Martínez.

Gols: 1-0 (30’) Morales; 1-1 (34’) Jordi Martínez; 2-1 (54’) Carralero; 3-1 (57’) Juan Carlos; 3-2 Raúl Pérez (67’).

Començava el partit d’una forma estranya confirmant que el Terrassa no seria enemic fàcil. I és que en només dos minuts De Navas va tenir que treballar de valent. Fins i tot l’àrbitre al minut 5 va anular un gol per fora de joc als vermells. Però a la mitja hora de joc començaria a canviar el color del partit amb el nostre primer gol obra de Morales rematant una passada de Campos. Eufòria a les grades que duraria ben poc. Només 4 minuts més tard l’etern Jordi Martínez empatava un derbi que poc a poc aniria arribant a la mitja part. La segona meitat molt intensa i plena de polèmica va començar amb una falta sobre Joel que Carralero s’encarregaria de transformar pel mateix pal del porter en un esclat de joia que aquesta vegada s’allargaria fins al minut 57 quan Juan Carlos faria el 3 a 1 amb un potentíssim xut des de dins de l’àrea. La Nova Creu Altra dreta era una festa que no va aturar-se ni tan sols amb el penal que l’àrbitre va decretar per una falta molt rigorosa d’Agustín. De Navas un cop més trauria a relluir tota la màgia per encertar la trajectòria i aturar els onze metres llençats per Jordi Martínez. Tot rutllava però el patiment tornaria a fer-se palès amb el gol de Raúl Pérez a falta de més de 20 minuts per al final. Aquest cop la defensa s’imposaria a l’atac egarenc i poc abans d’acabar el partit arribaria l’expulsió de Morales per doble groga. Una pena que no va deslluir la celebració pels tres punts aconseguits en una suada i patida victòria.