diumenge, 21 de setembre del 2008

El filial perdona massa i ho acaba pagant (0-1)

Mestre ha portat de corcoll a la defensa visitant però avui no ha tingut sort

Hi ha una màxima al futbol que diu que qui perdona ho acaba pagant. Doncs això es lo que ha passat aquesta tarda al Municipal de Sant Quirze. El Sabadell B ha gaudit de moltes ocasiones però no les ha materialitzat i el futbol, una vegada més, ha estat injust i ha castigat als arlequinats.


El partit ha començat amb domini de la pilota per els sabadellencs que no han pogut aprofitar una ocasió primera de Riki i un altre posterior de Mestre per avançar-se al marcador. El Cerdanyola jugava amb deu homes per darrera de la pilota i deixant al seu davanter centre en punta en busca d'alguna pilota per muntar algun contracop. Amb aquest joc el Cerdanyola ha tingut un parell d'un contra un contra el porter Salva, però primer Rubiño que ha salvat a la mateixa línia i després el porter arlequinat han evitat el primer gol del partit. Han sigut les úniques aproximacions dels visitants. A les acaballes de la primera meitat, el Sabadell ha pressionat més amunt i ha creat majors problemes al Cerdanyola però sense encert.

A la segona meitat, més del mateix. Major possessió de pilota arlequinat, però ara amb moltes més ocasions. El filial sabadellenc ha gaudit de cinc clares ocasions de gol. Jugades de Mestre, Riki, Johny o Paquito no han trobat porteria i els jugadors sabadellencs veien com passaven els minuts i el gol no arribava. Més ràbia ha donat als jugadors, tècnics i aficionats arlequinats quan en un contracop el Cerdanyola ha marcat el que significaria el gol de la victòria. El futbol tornava a ser injust, aquest cop amb el Sabadell. A partir d'aquí, el Sabadell s'ha bolcat contra la porteria visitant però, una vegada més, sense encert. Tot això unit a la pèrdua de temps per part dels jugadors visitants ha fet que passessin els minuts amb molt joc aturat i gens de joc. Al final el Cerdanyola s'ha endut la victòria i ha endossat la primera derrota arlequinada de la temporada.

Alineació Sabadell B-Cerdanyola B

Salva, Rocamora (Marc Domènech, 58'), Molina (Toni Habana, 75'), Christian Castet, Robiño, Igor, Perico (Puig, 65'), Johny (Luís Reche, 80'), Riki, Mestre i Paquito (Pedrosa, 75')

Aquesta derrota no ha d'afectar una plantilla que està treballant bé i amb molta il·lusió. Ara toca recuperar els jugadors anímicament, ja que el diumenge hi torna haver un altre jornada de lliga i contra un rival que, a priori, ha d'estar a la part alta de la taula, el Can Rull Romulo Tronchoni al Municipal de Can Rull a les 12h.