dijous, 25 de setembre del 2008

Segueix la fortalesa jugant com a locals

Juvenal va debutar amb victòria com a capità @rlekinat.

Sabadell 2-0 València Mestalla

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Cazorla, Agustín, Juan Carlos, Morales, Juvenal, Joel (min. 89 Miralles), Carralero (min. 67 Àxel) i Javi Rodriguez (min. 70 Iglesias).

València Mestalla: Salva, Ximo Navarro, Jaume, Carlos David, Lombán (min. 9 Ballester), Ximo Fornel (min. 60 Pita), Michel, Calderón, Iago (min. 58 Morgado), Philippe Toledo i Olcina.

Gols: 1-0 Carralero (min. 41); 2-0 Javi Rodriguez (min. 52)

La reacció del nostre Sabadell no podia esperar i només tres dies després de la derrota a Gavà, i en la primera jornada intersetmanal, va arribar un altre triomf a la Nova Creu Alta. Aquest cop davant un filial del València que va mostrar bones dosis de qualitat però encara massa inexpert. Aviat ho intentaria Agustín en un remat que dins l’àrea va enviar alt. Poc després Javi Rodríguez de lluny va provar fortuna, encara que sense sort, fins que al minut 22 un xut de falta de Juvenal va picar contra el travesser visitant. A partir de llavors el partit va equilibrar-se i la gran primera oportunitat visitant no va arribar fins al minut 40 quan Calderón sol davant De Navas va enviar el seu xut als núvols. Acte seguit una jugada per banda de Campos la culminaria en una gran rematada amb l’espatlla Fernando Carralero que acabaria convertint-se en la primera diana de la nit.
.
La segona meitat va començar també amb un Sabadell molt fort i fruit d’això una bonica jugada col·lectiva l’acabaria transformant en gol Javi Rodríguez després d’una deixada amb el pit de Joel. La parella ofensiva comença a funcionar. Amb la tranquil·litat de la feina feta els nostres jugadors van anar adormint el partit fins arribar als minuts finals en que els visitants van tenir algunes oportunitats per marcar però acabarien estavellant-se amb un segur De Navas.