diumenge, 14 de setembre del 2008

Gran debut del filial a l'estrena del campionat (0-3)

El primer onze del Sabadell B 2008-2009

Debut somiat del Sabadell B al campionat de lliga. Victoria per 0-3 i a un camp molt complicat com el Municipal de Torre Romeu i davant del Carolinense, equip dur i que apreta molt en el seu camp. La victoria pot semblar fàcil però no ho ha estat pas. El Sabadell ha començat prou bé i ha dominat els primers compassos del partit, però les primeres ocasions clares han estat per els locals. Sobretot dues d'elles, primer Albert ha salvat amb una aturada antològica una rematada a la sortida d'un còrner i l'altre amb un 1 per 1 que ha salvat aguantant al davanter. Seguidament, Mestre amb una gran jugada individual ha creuat massa la pilota. A la primera part poc més, molt joc de migcamp, molt joc trabat i amb un terreny de joc amb males condicions ha propiciat que no es veiés un joc vistós.

A la segona meitat ha canviat considerablement el joc, sobretot el del filial que ha començat a jugar més tranquil i han començat a arribar les ocasions. Una rematada de Christian Castet en un servei de cantonada podria haber avançat als arlequinats però la seva rematada ha sortit per sobre del travesser. Johny ha tingut també una gran ocasió amb un xut dins l'àrea que el porter local ha pogut rebutjar. El gol estava al caure y ha estat en una falta lateral on ha quedat la pilota morta dins l'àrea petita i Johny ha pogut rematar i fer el primer gol de la temporada per el Sabadell. A partir d'aquí el filial s'ha fet l'amo del partit i seguidament ha marcat el segon gol amb un per un de Mestre que després d'un rebot ha fet pujar el 2-0. El tercer i definitiu gol ha arribat a deu minuts del final amb una gran jugada de Paquito que ha fet la passada de la mort perquè Johny, de nou, fes el 3-0 final. En els últims minuts el Sabadell s'ha dedicat a tocar la pilota i que passé el temps. Les notes negatives han estat la expulsió per doble groga de Riki ja a les acaballes del partit i la lesió del porter Albert al tormell, per sort no sembla res greu.

Així doncs, debut a la lliga i primera victoria. Diumenge que ve el Sabadell jugarà el seu primer partit de local davant d'un altre filial, el del Cerdanyola. Serà el diumenge 21 de setembre a les 17h al Municipal de Sant Quirze. Esperem que amb una nova victoria.