CE Sabadell:
Laura Segura, Belinda, Silvia, Lidia, Júlia, Peque, Lau, Eva, Carla U., Georgina i Marjory (Carla L., Gisela, Samanta, Marta i Eli)

Gols:
Georgina (3), Carla U.

Tot i que sembli contradictori per la nova derrota, el C.E. Sabadell cada setmana va millorant petits aspectes i la victòria no tardarà en arribar. El Vic es va avançar en el marcador a la primera ocasió que va disputar, era el minut 20. El Sabadell per la seva part ja havia protagonitzat diverses accions d'atac i fins i tot un pal de Georgina. La sort tornava a ser esquiva amb l'equip arlequinat, mentrestant el Vic seguia amb eficàcia golejadora i en la segona arribada segon gol i finalment un de falta directe va posar el 3-0 en el marcador abans del descans.
A la represa el Sabadell va sortir adormit i el Vic va seguir incrementant la diferencia, fins al minut 15 que Carla Úcero va marcar el primer gol de la temporada de falta directe i les jugadores arlequinades van agafar moral, tres gols seguits de la 'pitxixi' Georgina van posar un apretat i interessant 6-4, moment clau on un gol més arlequinat donava opcions a una èpica remuntada però un de les locals trencava definitivament el partit. La balança es va decantar per les d'Osona i dos gols més van posar el 8-4.
Partit vistós per l'afició amb molts gols i emoció. El CE Sabadell ha de seguir treballant en la tasca defensiva i aprofitant més les ocasions a dalt.

Podeu consultar els resultats, classificació, calendari i taula de golejadores a la següent web.