diumenge, 28 de setembre del 2008

S’arrenca un nou empat fora de casa


Alzira 0-0 Sabadell

Alzira: Paco, Sergio Sánchez, Amarilla, Jaime, Sergio Heras, Machote, Robles, Vaquero (min. 46 Cabarcos), Santamaría (min. 76 Alexandre), Romero i Madrigal (min. 53 Quintana).

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Jaume, Agustín, Juan Carlos, Morales (min. 85 Urbano), Juvenal, Joel, Carralero (min. 78 Miralles) i Javi Rodríguez.

Gols: Sense gols.

Força complicat es presumia el partit al camp de l’Alzira sobretot tenint en compte el mal estat del terreny de joc a causa de les fortes pluges caigudes hores abans sobre tota la Comunitat Valenciana. Era per això que la fortalesa defensiva seria clau per aturar el joc directe dels locals que en tot moment van buscar homes alts com Antonio Jesús Madrigal o David Cabarcos que jugaria a la segona meitat. Però les angúnies només van durar els primers 15 minuts de partit quan els nostres jugadors encara s’estaven situant sobre el rectangle de joc. A partir de llavors i amb un mig del camp molt compacte es va poder presenciar un partit avorrit i molt típic dins aquesta categoria. Joc travat a la zona ample i moltes imprecisions en ambdós conjunts. La primera gran oportunitat per als nostres interessos no va arribar fins al minut 60 quan una falta picada prop de la frontal per Juvenal va fer treballar de valent al porter local Paco. Tampoc arribava amb massa claredat l’equip blau-i-grana que sempre topava amb un fèrria defensa comandada pels dos centrals Agustín i també Jaume que va tornar a jugar de titular. Fins al final del partit poques aproximacions i el més important va ser el punt que ens vam emportar d’Alzira en un duel fosc però que ens vam treballar de valent.