diumenge, 21 de setembre del 2008

Primera derrota en un camp maleït

El Sabadell va a caure a La Bòbila, davant un Gavà amb cinc ex-arlekinats.


Gavà 2-0 Sabadell

Gavà: Oscar, Juan Carlos, Carles Gimeno, Socías, Crivillé, Quino (min. 83 Sanou), Piti (min. 68 Adama), Puigdollers, Pitu, Ramón Borrell (min. 76 Tarradellas) i Keko.

Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Cazorla (min. 74 Siso), Agustín, Juan Carlos, Áxel (min. 70 Urbano), Juvenal, Joel, Sergio Iglesias (min. 64 Carralero) i Javi Rodriguez.

Gols: 1-0 Crivillé (min 61); 2-0 Pitu (min 80)

Podia passar. Aquesta és la lectura després de visitar La Bòbila de Gavà on el nostre Sabadell no va sumar res de positiu. En un camp molt irregular els locals van portar durant la primera meitat el pes del joc i a més van inquietar la porteria de David de Navas amb bones jugades per banda on també hi va destacar el batallador davanter Keko. Però el que són les coses, els qui vam tenir les opcions més clares per inaugurar l’electrònic vam ser nosaltres amb jugades de Joel, que després de marxar del porter va centrar una pilota que la defensa blau-i-grana acabaria desviant, o també Javi Rodríguez massa lent dins l’àrea visitant va veure com tota la defensa impedia el seu remat que hauria pogut avançar-nos al marcador. A la represa semblava que qui marqués tindria molt de guanyat. I així va ser quan al minut 61 una falta a la frontal l’acabaria transformant en gol Crivillé. Tot un pes que va caure amb massa força sobre els nostres homes. Però amb l’entrada de Carralero l’empat va ser molt proper després d’una jugada seva i una aturada del porter Óscar que no sabria aprofitar-ne el rebuig Javi Rodríguez. I tot seguit arribava la sentència local després d’una inoportuna relliscada de Juan Carlos que va deixar sol a Pitu i aquest no va perdonar davant De Navas.