diumenge, 7 de setembre del 2008

Empat de prestigi davant un dels millors equips del grup

El Sabadell va lluïr la segona equipació al camp del Centenari, on es va desplaçar un bon nombre d'aficionats arlekinats.

C.F. Badalona 0-0 C.E. Sabadell

C.F. Badalona: Rubén, Ferrón, Càmara, Robles, Larios, Curro, Isaías, Rubén Casado (min. 75 Diego Torres), Luis Blanco (min. 75 Sergio Torres), David Prats i Molist.

C.E. Sabadell: De Navas, Campos, De la Plata, Cazorla, Agustín, Juan Carlos, Àxel (min. 79 Carralero), Sergio Iglesias, Joel (min. 89 Miralles), Morales i Javi Rodríguez.

Gols: Sense gols.

Visitàvem un dels camps més complicats de la lliga per dimensions, per la gespa artificial però sobretot per la qualitat que hi ha a les files del Badalona. Però com la setmana anterior qui va sortir a per totes vam ser nosaltres i només començar una falta llençada per Sergio Iglesias i rematada per Joel va fer lluir al porter local Rubén que va enviar la pilota a córner. A mida que passaven els minuts el Sabadell es mostrava molt contundent en defensa i la mitja controlava les contres escapulades que van fer-se més constants a partir del minut 30. De Navas i tota la defensa van tornar a rendir a un nivell excel·lent. Ja a la segona meitat el Badalona tornaria a apropar-se amb perill sempre ben allunyat per uns segurs Cazorla i Agustín. Fins a l’equador dels segons 45 minuts que el domini va tornar a igualar-se. Llavors a falta d’un quart d’hora per la finalització va arribar la jugada clau on Javi Rodríguez va ser escombrat dins l’àrea local per Càmara. L’àrbitre que xiulava per primera vegada a Segona B no va atrevir-se a xiular el penal i a més va ensenyar-li tarjeta groga. Veure per creure. D’aquí fins al final alguna contra ben conduïda per Carralero que havia substituït a Àxel i un bon treball defensiu que van servir per arrencar un empat de molt mèrit en un camp molt difícil.