diumenge, 10 d’agost del 2008

Primera derrota de la pretemporada a Cassà (1-0)

Cassà-Sabadell
Foto: Web oficial C.E.Sabadell

El C.E.Sabadell ha perdut avui diumenge el primer partit de la pretemporada. Ho ha fet davant del Cassà, equip de Tercera Divisió, i amb un equip plagat de joves del filial i jugadors que estan a prova amb el primer equip. Després de dos dies seguits de partits en el Torneig Històrics, Ramon Moya ha donat descans a la gran majoria del planter arlequinat i ha donat minuts als menys habituals.

Així doncs, el Sabadell ha caigut per la mínima a Cassà i juntament amb els resultats aconseguits al torneig disputat al Narcís Sala deixa alguns dubtes entre l'afició arlequinada. La lògica adaptació del fitxatges està costant més del previst i això afecta al rendiment de l'equip. Tot i això, encara queden gairebé tres setmanes per a l'estrena a la lliga davant del Eivissa i segur que a base d'entrenaments i els diversos partits amistosos programats s'anirà conjuntant el grup i s'arribarà al debut en òptimes condicions.

El proper compromís arlequinat serà aquest dijous 14 d'agost quan el Sabadell disputarà un triangular contra el Benavent i el Vilanova de Bellpuig. A més, al dia següent es disputarà el tradicional 3x1 de Sant Pere Molanta. El diumenge, l'equip es desplaçarà a Vilanova per enfrontar-se a l'equip de l'ex-arlequinat Santi Palanca. En aquests tres compromisos, la idea de Moya es utilitzar els jugadors més joves, més alguns del filial -que comença el dimarts la pretemporada- i fer jugar als homes del primer equip en el partit més serios de la pretemporada. La cita serà dissabte 16 d'agost a les 19h. contra el Gimnàstic de Tarragona, equip de Segona A i que serà l'únic partit a casa abans de la primera jornada de lliga.

Alineació Cassà-Sabadell

CE Sabadell: De Navas (Adrià, 46'), Domènech (Antonell, 74'), Miralles, Cazorla, Usero, Sala (Igor, 71'), Milan (Chati, 55'), Siso, Pradas (Sergio, 74'), Fito (Molina, 46') i Carralero